Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap pár dolgot megjegyeztem a páromnak, mert telefonon beszéltünk mielőtt hazajött, és nem figyelt rám. Ezt szóvá tettem hogy "a telefonba elmondtam, és azt mondtad rá oké" meg bármit mondok neki ha normál hangsúlyba, ha kissé flegmábban, mkndk azzal jön hogy ő a hibás. Ebből is elegem lett tegnap így ezt is szóvá tettem. Aztán jött egy ilyennel "ha nem tetszik nem kell itt lenni". Valamint egy időbe nem volt munkám, és azt is mondta "sokkal tartozol nekem, hálás lehetnél". Mindezt azért, mert szóvá tettem neki valamit.
(Nem olyan friss kapcsolat)
Nagyon megbántott ezzel.
2019. ápr. 21. 10:14
1/10 anonim válasza:
Te sem vagy egy könnyű személyiség, nekem az jön le... de ettől függetlenül nekem ilyen öntelt, követelőző idióta, mint a "párod", nem kéne.
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg az a "normál hangsúly" kicsit sem normális, csak te nem veszed észre, hogy mennyire hárpia módon közlöd vele ezeket. Ettől függetlenül az ő reakciója sem normális.
4/10 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok egyszerű valóban. De akkor szokott ez előfordulni, mikor háromszor kell elmondanom valamit. Ami unalmas
2019. ápr. 21. 11:31
5/10 anonim válasza:
Szeretetnyelvek sokat segítenek.
Illetve az asszertív kommunikáció segítene sokaf az ilyen vitás helyzetekben.
6/10 anonim válasza:
Miért költöztél a nyakára, ha ő nem is igényli? Kihasználod? Akkor meg ne csodálkozz semmin!
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Miért használnám ki? Évek óta együtt élünk. Csak annyitmondtam, voltegy idő, mikor nem volt munkahelyem.
2019. ápr. 22. 08:46
8/10 A kérdező kommentje:
Mellékesen meg nem ez volt a kérdés. Újabb lenézem a nőket válaszoló. Nem hiszem hogy ha 1 éve nem volt 1 hónapig munkám, akkor azt egy veszekedés alkalmával felkell hozni. Másrészt most többet keresek mint ő. :)
2019. ápr. 22. 08:52
9/10 anonim válasza:
Ezek nagyon súlyos és durva vádak amiket hozzádvág egy ilyen vita alkalmával. Nem kell sem hálából, sem kényszerűségből együtt lenni valakivel aki ennyire nem tiszteli a társát. Több mint 10 éve vagyok kapcsolatban, de ha ilyesmit vágna a fejemhez a párom, először figyelmeztetném miután lenyugodtunk hogy még egyszer ilyesmit nem viselek el, mondja el tényleg így gondolja-e. Valószínűleg a saját szavaira hivatkozva elhagynám végül.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, kedves utolsó.
2019. ápr. 23. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!