Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan próbálkozhatnék még,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbálkozhatnék még, hogy ne bántsam meg? Illetve hogyan magyarázzam el neki, hogy nem sértegetem, hanem a higéniára hívom fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Páromnak az utóbbi időben megromlott a higéniája. És sértésnek veszi, ha felhozom.

Eleinte csak kimaradt itt-ott egy-egy zuhany, amit dezodorral próbált leplezni, így néha az intimitást is inkább kerülte. Az utóbbi időben azonban a fogmosást is hanyagolja. Nem 1-2 nap kimaradásról beszélek, hanem 1-2 hétről.

Az normális, ha reggel az embernek büdöskés a szája, ezért is kezdem a reggeleim fogmosással. Ő viszont mindig talál kifogásokat;

-kávé előtt nem akar, mert elrontaná a szája ízét,

-miután megitta már nincs rá ideje... pedig a munkáját akkor kezdi, amikor akarja (kivéve, ha konkrét időpontja van),

-ha hazaér nem jó, mert úgyis enni fog,

-utána azonban túl fáradt, pihenni akar. És így tovább, amit csak el lehet képzelni.

Próbálkoztam alternatív megoldásokkal; rágó, szájvíz. Az utóbbit használta is, viszont pár kifogás megmaradt, és az esetleges eredmény nem ér fel a fogmosással.

Emellett mindig is gondok voltak a fogaival. Már többet gyökérkezeltek, azok küzül is gyulladtak be, húzatni viszont nem akar. (Genetikára nem foghatja, ismerem a családját.) Valamint a fogorvosi időpont napján persze sikálja a fogait, majd amikor a doktor kérdőre vonja, hazudik, hogy ő mossa...amire nyilván rájön a szakember, és felhívja a figyelmét a szája higéniájára. Amire bólogat is, 2-3 napig figyel is rá, majd visszatér a szokásos kerékvágásba.

A fogmosás hiánya már arra a szintre jutott, hogy, ha fogat is mos...a szájának ugyan olyan kellemetlen szaga marad, csak enyhén mentolosan. Bár nem is mossa annyi ideig, ameddig kellene.

Nem fogok hazudni, csókolózni is kellemetlen néha, mivel rossz a szájíze, valamint az intim pillanatok minőségét is rontja, amikor megérzem a szagot.

Próbáltam felhívni rá a figyelmét, próbáltam emlékeztetni, viszont mindig felkapja a vizet, hogy ne szóljam meg...megsértődik, bántásnak veszi.

Bosszúnak sem lehet mondani felém, hiszen nekem a higénia első számú dolog.

2020. dec. 11. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8 vok :) puha fogkefét veszubk meg erzekeny fogra valo fogkremet

2020. dec. 11. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok, mint a párod, a zuhanyzásra még rá lehetett venni, de a fogmosásra nem. Annyira elszégyelltem magam, hogy most megyek is fogat mosni. Komolyan.
2020. dec. 12. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!