Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire rendezett a szekrényetek?
Amíg volt szekrényem szép rendet tartottam benne, külön rendezve minden típusú ruhát, tél és nyár előtt egy-egy nagy átrendezést tartottam. Aztán felfedeztem, hogy a szekrények mögött a fal végig penészedett, a szekrények hátulján is ott volt a fekete penész, úgyhogy ki lettek rakva a szekrényeim, és a ruháim addig egy nem használt szobába raktam. Na ott aztán van világ. Majd ha lesz új szekrényem, újra szép lesz minden 🙂
2020. nov. 11. 16:05
Csak a ruhás szekrényem katasztrófa.
A férjemé a gyereké behajtogatva, szétszortírozva , szépen mindent meg lehet találni.
Annyira galád vagyok, hogy nem mindent hányok be a szekrényembe, van amit vállfára rakok és akkor nem kell kivasalnom :D
A konyhaszekrény és fürdőben is rendben van, de a ruhást én sem merem kinyitni :D
2020. nov. 11. 16:21
Én sok minden téren elég rendetlen vagyok, de a ruhásszekrényeimben az esetek nagy részében rend van. Néha van kisebb kupi, mármint hogy nincsenek szépen élre hajtva a cuccok, ha összejön 2-3 nap egymás után, amikor reggel kelek, és nagyon későn érek hazam és sikerül felborítanom pár ruhát, amikor kihúzok vmit, ami kell. Amúgy meg ált. még rendszerezve is vannak a cuccok (pulcsiból, pólóból külön az egyszínű és a mintás, nadrágból külön a farmer és az elegánsabb anyagú... a blúzok, ruhák, szoknyák meg szín szerint). A zoknis/fehérneműs fiókban van néha kicsit nagyobb káosz, de már tervezek venni fiókelosztót, úgy kevésbé fognak egymáshoz átlógni a dolgok.
2020. nov. 11. 16:32
A ruhák típus és évszak szerint szét vannak válogatva nálam. Szép, rendezett. A fehérneműs fiókom annál kevésbé :D Megpróbálok benne időnként rendet rakni, de az csak addig tart, amíg át nem túrom az egészet valamiért, ami épp akkor nincs a kezem ügyében, amikor kéne.
2020. nov. 11. 16:40
Olyan feleséget szeretnék mint 4-eske vagy 7-eske:)
2020. nov. 11. 17:50
Hát...nálam is lenne mit nézni.
Néha rendet rakok, tart két napig aztán dől borul minden.
Zavar.de az sokkal jobban zavarna, ha az töltené ki a szabadidőm egy részét, hogy kényszeresen pakolok.
2020. nov. 11. 18:19
Azért most megnyugodtam, hogy nem csak nálam uralkodnak kaotikus állapotok a ruhásszekrényben... Esküszöm, azt hittem, hogy csak nekem nem megy benne a rendtartás.
2020. nov. 11. 19:24
90%-ban rend és rendszer van. Néha, havonta egyszer kell egy nagyobb pakolás, mert azért hétköznapokon, ha siet az ember nem mindig rak mindent vissza a helyére, de nem vészes azért. Kérdező amúgy szokd meg, a legtöbb nőnek a szekrénye a magánügye. Jobban jársz, ha nem állsz közé és a ruhái közé. Ha a lakás többé része amúgy is rendben, akkor ne is érdekeljen az ő kis ruhái hogy vannak eltéve.
2020. nov. 11. 21:59
Közös szekrényünk van a párommal, az én részem tök rendezett, az övé max. akkor, ha rendet rakok ott is néha. :D
N
2020. nov. 12. 11:57
Semennyire nem rendezett...
Ráadásul nem csak ruhák vannak, hanem egyéb dolgok, amiket hirtelen jövő vendég esetén csak úgy beteszek, hogy ne legyen szem előtt. :D
2020. nov. 12. 13:04
Kapcsolódó kérdések: