Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak vagy hallgassak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak vagy hallgassak? Barátom szekrényébe kb 2 hónapja szteroidot találtam és azt mondta nem az övé de nagyon összevesztünk hogy miért turkáltam a szekrénybe (megérzésen nem csal) de hittem neki.

Figyelt kérdés
Most újra találtam nála doboz nélkül pár szem az utazó táskájába amivel most érkezett haza.
2019. aug. 11. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Turkálsz a cuccaiban,

most meg a táskájában?

Hülye vagy? Szakítóok de komolyan.

Soha nem turkálunk más cucca között, te ezt nem tudtad? Az magánszféra! Erre nincs mentség. Úgy dobnálak ki hogy utánad se néznék.

2019. aug. 11. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Azóta ki van pattintva, mint állat? Mert akkor az övé.

33/f

2019. aug. 11. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig is edzett de nem sokkal lett nagyobb de én látom...
2019. aug. 11. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:

"de hittem neki."

Öreg hiba...;)

2019. aug. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!