Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire rendezett a szekrényetek?
Hát most akármennyire is gáz nekem olyan mint a barátnődé :D
A lakás nem egy szemétdomb de a szekrényem igen.
Az enyém olyan rendezett, hogy Marie Kondo is megirigyelné. :D
Csak ruhák vannak a szekrényekben összehajtva, típus szerint szétválogatva, pl. rövidujjú póló, ujjatlan top, pulcsi, rövid nadrág, hosszú nadrág, és így tovább. A típusokon belül külön színek szerint is sorba van rakva minden, a világostól a sötét színek felé haladva. A kiegészítők és a fehérnemű külön dobozokba vannak rendezve, illetve a fiókos szekrény fiókjaiban vannak, szintén színek szerint szétválogatva, sorbarakva. :D
Ember, hol érdekel téged hogy a nőd szekrénye milyen belülről? Nálunk a lakás mindig tip-top, enni lehetne a padlóról, de a szekrényem olyan mintha Hirosima helyett oda dobták volna le az atombombát :D igazából a szárítóról való leszedés után egy gombócba begyűrök mindent, amit akarok úgyis megtalálok majd, illatos lesz ugyanúgy, max picit gyűrött, de hát arra vannak a lökhárítók elől hogy kisimítsák :D
Hidd el, totál semmi közöd hozzá, égnek állna a hajam ha barátom ilyenekbe beleszólna. Az az én szekrényem, hagyja békén.
Ilyen téren nagyon finnyás vagyok, nekem kell a dolgaim között a rendszeresség, így az én szekrényem kifogástalan rendezésű. A ruhák szín szerint vannak rendezve, mindegyik szép hajtogatva, stb.
Ellenben a barátomé, na ott mintha bomba robbant volna. Kicsit szétszórt, de a szekrénye az már új szint. Egyszer rendeztem át neki, amikor beteg volt és átmentem ápolgatni, majd amikor elaludt unatkozni kezdtem. Volt olyan póló, amit hetek óta keresett, de nem találta meg a nagy kupiban, én meg elővarázsoltam neki. :D
Nem tudom, miért zavar téged a barátnőd szekrénye, amikor neked ott semmi keresnivalód. Ha neki így megfelel, hagyd rá. Gondolom nem hülye a barátnőd, meg tudná csinálni, de ha neki így jó, akkor neked abba már nincs beleszólásod.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!