Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom nem akar eljönni a szüleimhez?

Figyelt kérdés

Párom és köztem 16 év korkülönbség van, ő már túl van a negyvenen. Feljött ma a téma, hogy megyünk haza a temetőbe és mondtam, hogy akkor a szüleimet is látogassuk meg. Mondta, hogy akkor menjek külön, ő nem akar egy órára sem bemenni. Már majdnem minden héten ezen megy a vita, hogy ő nem akar hozzájuk eljönni, ha megkérdezem miért, mindig az exével jön, hogy mert oda se kellett menni se szülinapozni, se szenteste, se halottak napjakor.

Mi baja lehet szerintetek vagy mit tudok csinálni? Mivel együtt lakunk már 4 hónapja, nem egyedül akarnék hazamenni, de így más lehetőségem nincsen.

2020. nov. 1. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó lenne tudni, hogy mi az oka annak hogy nem akar találkozni velük. Mert az hogy az exe szüleivel sem kellett az nem egy érv. Mondd meg neki, hogy te nem az exe vagy és más embereknek más a fontossági sorrendje az éledben, neked pedig ez fontos.
2020. nov. 1. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi is osszetarto csalad vagyunk,nem bujkalunk egymas rokonai elol,de egy ossznepi banzaj szenteste,nalam is kiverne a biztositekot.Lehet,a kerdezo csaladja is "tul sok"a pasinak,ami persze nem azt jelenti,hogy a pasas nem egy bunko.Ha valaki nem egy barlangban el,akkor igenis vannak olyan kotelezettsegei,aminek illik eleget tenni.Senki sem elhet ugy,hogy csak a szamara kenyelmes dolgokat teszi meg.Elvarom,hogy a ferfi,aki allitolag szeret engem,a csaladomra ne egy gennyes fekelykent tekintsen,akiket nagy ivben el kell kerulni,mert ezzel engem is megsert.
2020. nov. 1. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is szégyelli. Nekem is volt egy pasim 5 évig, pont ekkora korkülönbséggel. És hiába voltam halálosan szerelmes belé, még nekem is kellemetlen volt, ha megjelentünk valahol. Otthon a négy fal között oké, de emberek közé menni már ciki volt. Csúnyán hangzik, de hát ez van. Ő sem jött hozzánk soha semmilyen családi banzájra, bár én voltam náluk többször is ilyenen. Tapasztalataim szerint az ilyen korkülönbséges kapcsolat az ágyba való. Ott nagyon tud működni, de más értelme nincsen. Utólag meg már bánom, hogy csak a jó szex miatt elpazaroltam az életemből 5 évet. Na mindegy.
2020. nov. 1. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13.-nak.

Azért, mert pasi volt melletted, nem egy FÉRFI!

A FÉRFI büszke a partnerére, mert tudja, hogy minőségit választott.

2020. nov. 1. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az a megérzésem, hogy szégyelli a korkülönbséget a szüleid előtt. Nem akarja ezt igazán felvállalni. Amire a kommentedből ítélve nincs oka hiszen a szüleid elfogadták és nem zavarja őket a korkülönbség.
2020. nov. 1. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszi komolyan a veled való kapcsolatot.

Ne várj túl sokat tőle.

Tapasztalatból mondom.

2020. nov. 2. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!