Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom nem akar eljönni a szüleimhez?
Párom és köztem 16 év korkülönbség van, ő már túl van a negyvenen. Feljött ma a téma, hogy megyünk haza a temetőbe és mondtam, hogy akkor a szüleimet is látogassuk meg. Mondta, hogy akkor menjek külön, ő nem akar egy órára sem bemenni. Már majdnem minden héten ezen megy a vita, hogy ő nem akar hozzájuk eljönni, ha megkérdezem miért, mindig az exével jön, hogy mert oda se kellett menni se szülinapozni, se szenteste, se halottak napjakor.
Mi baja lehet szerintetek vagy mit tudok csinálni? Mivel együtt lakunk már 4 hónapja, nem egyedül akarnék hazamenni, de így más lehetőségem nincsen.
Nekem az exem volt ilyen, csak ő azzal takarózott, hogy az exénél folyamatosan találkozott a szülőkkel (az ex szüleivel), így az enyémekkel már nem akar. (Full kedvesek és cukik a szüleim)
Az elején még kimentettem a szüleim előtt (sokat dolgozik/beteg stb), de egy idő után már csak velük is fáradtan közöltem, hogy nincs kedve velem jönni. Pedig nálunk ez csak évente 3-4 alkalom volt 1-2 órára.
Komolyan, aki ennyire se képes, az kuka.
Ennyi, nem mer felvállalni téged. Ciki neki is a kapcsolat, de ágymelegítőnek jó vagy.
Majd rájössz, amikor becsúszik egy gyerek és 3x évesen egyedül maradsz.
Kevés az infó!
- Szüleid milyenek?
- Mit szólnak a korához?
- Mit tennél, ha szidnák?
Szüleim kedvesek, összetartó család vagyunk, így nekik is idegen ez a szitu. Például nálunk a karácsonyok is olyanok voltak, hogy több, mint 20-an összejöttünk nálunk és együtt töltöttük a szentestét.
A párom kora nem zavarja őket, a kezdetektől fogva pozitívan álltak a dologhoz.
Nem szidták még a páromat sosem, de többször mondták, hogy nekik nem esik jól, hogy a párom ennyire távolságtartó velük, ami szerintem érthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!