Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom folyton ott hagyja a munka helyét, mivel biztassam?
Nem tudom mivel biztatni... Egyszerűen inkább piszkálni tudom. Mindig ott hagyja, tappenz, meg sorolhatnam... Nem vagyok rá büszke...
Nagyon idegesít hogy ilyen.
Tu jártatok mar így? Hogy zavart is? Miket mondtatok neki?
Nem mondtam ki sose de már a szembe egy lusta munkakerulo..
És néha gonosznak érzem magam emiatt de egyszerűen nem tudom megérteni.. Ferfiaknak szeribten több lehetőség is akad, de ő inkább nem kezd semmibe
Ezzel sokmindent nem tudsz kezdeni. Én mondjuk nem feltétlenül gondolom ezt balekségnek. Lehet hogy ki van égve. Ezt nem csak képletesen, hanem pszichológiai betegségként mondom. A kiégées sokban hasonlít a depresszióra, és általában annyi hogy "szedd össze magad te balfék" nem elég arra, hogy kimozdítsa ebből a helyzetből az embert.
Magamon is tapasztalom, és a környezetembe is rengeteg hozzám hasonló 30 körüli emberen látom, hogy fogalmunk nincs mit kezdjünk az életünkkel. Csináljuk a munkát ami éppen van, de nem élvezetből, csak a pénzért. Amikor lehetőség van akkor pedig kerüljük.
Mindenesetre, akár így van, akár nem, ne kerüld a konfliktust tovább. Lehet hogy most még menthető lenne a kapcsolat, ha a hozzá legközelebb álló személytől kapna egy pofont, hogy ez így nem tartható. Ha nem csinálsz semmit, akkor előbb utóbb úgyis addig hergeled magad, hogy egyik napról a másikra szakítás lesz belőle. A problémákat meg kell tudni beszélni a másikkal, akkor is ha kényelmetlen neked, és bántó a másikra nézve. Csak így lehetséges hosszú kapcsolatot fenntartani. Olyan úgyse lesz, hogy minden tökéletes. Ráadásul, ha te megpróbálod, de nem változtat, akkor legalább tiszta lelkiismerettel tudsz pontot tenni a végére.
Azert azt birom, hogy a ferfi ha nem termel eleg penzt, maris ferfiatlan lesz. Es meg a nok nem golddiggerek...
#kettosmerce
12.-nek.
A FÉRFI, termelje a pénzt, a nő meg tegye szét a lábát, és vezesse a háztartást! Ennyi.
Kérdező, amikor nincs állása, akkor te tartod el?
Pénzügyek hogy mennek nálatok?
Én is voltam fél évig munkanélküli, pár hónap alatt szépen le is nulláztam a saját számlámat, a feleségem elvette a közös számlához a bankkártyámat és nem adott semmire pénzt, hiába kértem. Házimunkát én csináltam, feleségem nem főzött mondván a munkahelyen eszik, úgyhogy hamar kénytelen voltam megtanulni főzni is. (Bevásárlást persze továbbra is intézte a feleségem szóval volt miből.) Így már sokkal nagyobb volt a motiváció h elmenjek dolgozni. Utána még kb 3 hónapig egy Ft-ot se láttam a fizumból, mondván h most törlesztem vissza ami a közösből ment.
Nem mondom, hogy nem utáltam amikor ezt csinálta, de végig határozott volt, és végülis igaza volt, szóval örülök h így alakult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!