Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom folyton ott hagyja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom folyton ott hagyja a munka helyét, mivel biztassam?

Figyelt kérdés

Nem tudom mivel biztatni... Egyszerűen inkább piszkálni tudom. Mindig ott hagyja, tappenz, meg sorolhatnam... Nem vagyok rá büszke...

Nagyon idegesít hogy ilyen.

Tu jártatok mar így? Hogy zavart is? Miket mondtatok neki?

Nem mondtam ki sose de már a szembe egy lusta munkakerulo..

És néha gonosznak érzem magam emiatt de egyszerűen nem tudom megérteni.. Ferfiaknak szeribten több lehetőség is akad, de ő inkább nem kezd semmibe

2020. okt. 29. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanilyen pasi volt. Elegem lett és szakítottam.
2020. okt. 29. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne tenné, ha van egy balek aki eltartja?
2020. okt. 29. 20:46
 3/19 A kérdező kommentje:
1es mennyi ideig csinálta és meddig viselte el? Ezzel az indokkal szakítottal? Elküldted vagy hogy?
2020. okt. 29. 20:58
 4/19 A kérdező kommentje:

2es ugye, ha én is ezt csinálnám kíváncsi lennék mit szólna hozzá.. Elvégre ő a pasi amugyis..

De akkor még ennyi pénzem se lenne

2020. okt. 29. 20:59
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Tejesen jogosan érzed azt, hogy egy balek, mert az is. Minek asszisztálsz te ehhez? Ebben mi a jó?
2020. okt. 29. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:
28%
2020. okt. 29. 21:03
 7/19 A kérdező kommentje:
De mégis mit mondhatnék már neki? Bármit mondok már bántó és biztos szarul esik neki de idegesít hogy ennyire nem talpra esett..
2020. okt. 29. 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
62%

7.-nek.

NE főzz neki, NE moss rá, NE dugj vele!!!

Ha kérdezi mi van, mond meg, hogy ezek fizetős műsorok!

Bár...kié a lakás?

2020. okt. 29. 21:08
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
#1 vagyok. Kb másfél évig csak hétvégente találkoztunk így akkor nem tűnt fel hogy lusta disznó. Vagyis utólag már összeraktam a jeleket de akkor nem. 3 hónapja laktunk együtt mikor szakítottam. Egész nap wowozott és munkát sem keresett igazán... Ezzel az indokkal szakítottam hogy nem haladunk előre mert játszogat és nincs munkája. Így nem lehet családot alapítani meg nyaralást tervezni sem... Kiköltözött az albiból én pedig itt maradtam egyedül.
2020. okt. 29. 21:09
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
7-es, miért mit kén mondani neki? Azt, hogy egyférfiatlan balek. Hogy a szomszéd Géza is képes értelmesen dolgozni és erre, hogy lusta nem lehet semmit alapozni. Még te kérj bocsánatot, mert ő egy balfék? Hagyjál már. Mennék a fenébe. Emberelje meg magát és dolgozzon, vagy felejtsen el. Senkit el nem tartanék az én pénzemből, akin nem látom, hogy dolgozni akar.
2020. okt. 29. 21:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!