Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A COVID, home office mennyire írta át másoknál a házimunka felosztást? A férjem itthonról dolgozik, én bejárok (2 óra út). Mennyire jogos kérés, h aki otthon van, az csinálja meg a házimunkát?
Nem arról van szó h nem csinál semmit, inkább az h a minimumot csinálja. Átlagosan olyan 40-60% lehet az arány, de inkább csak hétvégén hajlandó ilyenekkel foglalkozni.
Ha a férjem a megmaradt 2 órából 1 órát házimunkára fordítana, akkor nem nekem kéne nekiállni takarítani, mosni v főzöcskézni amikor hazaérek, és több időnk is maradna egymásra, meg nem a hétvége menne el ezekre.
Jó, főzni szeretek, de azért néha össze üthetne valamit. Mikor végre hazaérek konkrétan éhen halok, és még ő kérdezi h mi lesz a vacsora.
A férjem nem végez házi munkát. Mindketten 8 órázunk, én bejárok ő meg home office.....ha a gyerekek betegek ő vigyáz rájuk és reggel is elviszi őket oviba suliba. Délután meg én megyek értük. Minden mást én csinálok....van takarítónő és rendel magának ebédet. Ettől fü
Ggetlen nekem a mosással bevásárlással kertel stb így is dupla annyi házimunka jut mint neki....de mivel ő kb négyszer annyit keres mint én nem szólok bele...ő meg azt mondja azért fizetünk takarítót hogy ne ezzel töltse az idejét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!