Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos a " családi fészek " melege?
az otthonosság biztosítása, hogy jó legyen haza érni munkából.
Nekem ezt egy kapcsolatban a nő adhatná meg. Na nem a szó szerinti kiszolgálással de vlmi olyasmivel. Mondjuk örömmel megterít néha vagy főz; vagy foglalkozik ő is az otthonnal szépítgeti figyel a rendre..( nyilván én is figyelek rá, de lássam rajta h neki is fontos)..
Sajnos ezt úgy látom egyre kevesebb nőben van meg, maga az igény is..még akkor is ha fele fele arányban végzik a házimunkát
Családi fészek amit nő épít ki? Ez kb olyan mint autóút, amit gibbonok építenek. Nincs, nem is volt. Ha a férfi megteremti akkor lesz, ha nem akkor nem. Ezek max elvárják h a készbe beüljenek. Amit te látsz, az nagyon ritka. Regisztrálj a tinderre, nem ezt fogod látni:
#családotakarok
hanem ezt:
traveladdict
partyaddict
finanszirozzaférfiaddcit
Nyilván fontos. A házimunkát alapvetően közösen visszük, heti váltásban, de a főzés például szinte csak az enyém😊 szeretem is, vásárolni viszont nagyon utálok, így azt a férjem csinálja. Ő pedig max egy rántottát/ tükörtojást süt magának, vagy szendvicset mert hétvégén nem kelek fel dél, 1 óra előtt.
Az egyetlen szobànk is lényegében úgy van berendezve ahogy én szerettem volna, nagy franciaágy hátul a szoba végében, majd könyvespolcokkal leválasztva a " nappali" rész, sötétbarna kanapé, szemben az ablak, hozzá passzoló narancs színű sötétítő függönyökkel. Feldobja a szobát. A könyveket meg egyenesen imádjuk mindketten, főleg ên, szóval tele a szoba olvasnivalóval. A hálószoba rêsz pedig inkább kék domináns, ( mindkettőnk kedvenc színe. ) Őt a berendezés vagy a kiegészïtők nem annyira foglalkoztatják, de igyekeztem nem nagyon lányosra tervezni. rám bízta. Persze szeretem a rendet, mindketten meg is tartjuk magunk körül. Ha meg akarom lepni akkor pl szívesen sütök a kedvenc édességéből is mire hazaér melóból. Én előbb vagyok itthon 2 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!