Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok nektek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire fontos a " családi fészek " melege?

Figyelt kérdés

az otthonosság biztosítása, hogy jó legyen haza érni munkából.

Nekem ezt egy kapcsolatban a nő adhatná meg. Na nem a szó szerinti kiszolgálással de vlmi olyasmivel. Mondjuk örömmel megterít néha vagy főz; vagy foglalkozik ő is az otthonnal szépítgeti figyel a rendre..( nyilván én is figyelek rá, de lássam rajta h neki is fontos)..

Sajnos ezt úgy látom egyre kevesebb nőben van meg, maga az igény is..még akkor is ha fele fele arányban végzik a házimunkát

2020. okt. 26. 21:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

Családi fészek amit nő épít ki? Ez kb olyan mint autóút, amit gibbonok építenek. Nincs, nem is volt. Ha a férfi megteremti akkor lesz, ha nem akkor nem. Ezek max elvárják h a készbe beüljenek. Amit te látsz, az nagyon ritka. Regisztrálj a tinderre, nem ezt fogod látni:

#családotakarok

hanem ezt:

traveladdict

partyaddict

finanszirozzaférfiaddcit

2020. okt. 26. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyen nő vagyok, szeretek otthont teremteni, vágynék végre a stabil kapcsolatra és a családra is.
2020. okt. 26. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
De mégis azokkal létesítesz kapcsolatot, akik nem ezt akarják. Tehát elbszod. Te hibád aranyom, te döntöttél így. A papír sem hazudik, az házasságok több mint fele válással végződik, és nők adják be. Nah pont ezért. Majd felnősz, ha nem, akkor elpatkolsz azt nem lesz semmid sem, az életben sem, utána se. Egy társadalom a nőktől függ... Látjuk is a mi zajlik itt és nyugaton is. Araboknál működik, két pofon, kivégzés ha itt "addictozás megy" a semmire.
2020. okt. 27. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván fontos. A házimunkát alapvetően közösen visszük, heti váltásban, de a főzés például szinte csak az enyém😊 szeretem is, vásárolni viszont nagyon utálok, így azt a férjem csinálja. Ő pedig max egy rántottát/ tükörtojást süt magának, vagy szendvicset mert hétvégén nem kelek fel dél, 1 óra előtt.

Az egyetlen szobànk is lényegében úgy van berendezve ahogy én szerettem volna, nagy franciaágy hátul a szoba végében, majd könyvespolcokkal leválasztva a " nappali" rész, sötétbarna kanapé, szemben az ablak, hozzá passzoló narancs színű sötétítő függönyökkel. Feldobja a szobát. A könyveket meg egyenesen imádjuk mindketten, főleg ên, szóval tele a szoba olvasnivalóval. A hálószoba rêsz pedig inkább kék domináns, ( mindkettőnk kedvenc színe. ) Őt a berendezés vagy a kiegészïtők nem annyira foglalkoztatják, de igyekeztem nem nagyon lányosra tervezni. rám bízta. Persze szeretem a rendet, mindketten meg is tartjuk magunk körül. Ha meg akarom lepni akkor pl szívesen sütök a kedvenc édességéből is mire hazaér melóból. Én előbb vagyok itthon 2 órával.

2020. okt. 27. 00:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én teljes mértékben ilyen vagyok, úgyhogy biztosra állíthatom, hogy vannak még ilyen nők.
2020. okt. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!