Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos a " családi fészek " melege?
az otthonosság biztosítása, hogy jó legyen haza érni munkából.
Nekem ezt egy kapcsolatban a nő adhatná meg. Na nem a szó szerinti kiszolgálással de vlmi olyasmivel. Mondjuk örömmel megterít néha vagy főz; vagy foglalkozik ő is az otthonnal szépítgeti figyel a rendre..( nyilván én is figyelek rá, de lássam rajta h neki is fontos)..
Sajnos ezt úgy látom egyre kevesebb nőben van meg, maga az igény is..még akkor is ha fele fele arányban végzik a házimunkát
Én ezt nem a "családi fészek melegének" vagy egyéb romantikus költői kifejezésnek hívom, hanem alapvető emberi igényességnek. Hogy rendet tarts magad körül, olyan környezetet amiben jó lenni.
Viszont ha neked ehhez nő kell és nem vagy képes saját magadnak megteremteni, akkor valami nagyon nem oké
Nekem fontos, hogy olyan szeressek itthon lenni, hogy legyen karaktere a helynek. Itthonról dolgozom, szóval pláne fontos, hogy ne unjam és ne fásuljak bele. Szeretek főzni, szeretem ha nagy a választék ételek terén, szeretek kísérletezgetni, sütni, stb.
Takarítani viszont utálok, ettől függetlenül természetesen megcsinálom, mert sajnos nem öntisztító a ház, de a folyamatot egyáltalán nem élvezem, szerintem a legtöbben így vannak vele :) Nekünk az vált be, hogy átlalában egyből elpakolunk vagy elmossuk a tányérunk magunk után és nem csinálunk plusz melót, így hétköznap nem kell vele sokat foglalkozni és hétvégén is 1-2 órát kell csak rászánni.
Amikor egyedül éltem, akkor is otthonos lakásba mentem haza.
Megteremtettem magamnak. És nem, ez nem pénzkérdés.
Én ismertem ilyen nőt és hatalmas kincs az ilyen valóban.
Ettől nekem még ezek a feladatok nem derogálnak (mivel én is kiveszem a részem), mert néha vágyom arra a "klasszikus feleségre". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!