Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan írtsak ki egy hatalmas...

Hogyan írtsak ki egy hatalmas darázsfészket?

Figyelt kérdés

A házunkon, a stáblondeszkába fészkeltek be, kb 1 méter hosszú részen,illetve a ház többi részén is ökölnyi mérettől a dinnye méretig vannak fészkek.

Lenne pár kérdésem :

1. Sprayel el tudom pusztítani őket?

2.Télre elpusztulnak?

3.Ha nem tudom őket kiirtani milyen károk lehetnek?

4. Mennyire oltozzek rétegesen irtás közben?

5.honnan tudom hogy megöltem a királynőt?

2020. okt. 3. 11:57
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Rovarírtó szakemberre nincs pénzem, az kifujva:(
2020. okt. 3. 11:57
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
A protect darázsírtó spray-t tudom ajánlanj, azzal egy fújás és már hulla.
2020. okt. 3. 12:02
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Ajánlani*
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Én szakember nélkül tuti nem nyúlnék egy hatalmas darázsfészekhez. Az egy dolog, hogy régetesen öltözöl, akár egy pufidzsekit is felhúzhatsz, de az arcodat hogyan véded? Mi van ha bejutnak a ruha alá? Azt igaz tudod, hogy kórházba is kerülhetsz, vagy akár halálra is csíphetnek a darazsak?
 5/21 anonim ***** válasza:
48%
Ez: [link]
2020. okt. 3. 12:03
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
A tél lehet, hogy megoldja, de szakember nélkül ne piszkald, ha addig nem ér ra!
2020. okt. 3. 12:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hívj szakembert az a legbiztosabb. Volt olyan, aki kiírtotta a darazsakat, és megbüntették, mert kiderült, hogy védett fajról van szó.

De ha nem is védett, akkor is akármennyire felöltözöl, véded magad megcsíphetnek, és ha allergiás vagy rá (bármikor előjöhet, akkor is ha eddig nem voltál), akkor még rosszabb. De akár allergia nélkül is halálra csíphetnek.

Jobb hogyha olyan ember csinálja, aki fel van készülve a vészhelyzetetkre, és tudja hogy mit csinál.

2020. okt. 3. 12:21
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Mi egy vill. Szerelődoboznyit irtottunk ki (10 cm atm lyuk), az se volt sétagalopp... spray-vel, de elfedve a nyílást egy nagy műanyag edénnyel. Még harmadnap is hullottak onnan a darazsak!

Méteres fészek esetén tuti nem mernék belevágni egyedül...

2020. okt. 3. 12:23
 9/21 A kérdező kommentje:
Az arcom maszk, sallal meg ilyenekkel takarnam, szememre meg vedoszemuveg
2020. okt. 3. 12:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld!
2020. okt. 3. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!