Hogyan írtsak ki egy hatalmas darázsfészket?
A házunkon, a stáblondeszkába fészkeltek be, kb 1 méter hosszú részen,illetve a ház többi részén is ökölnyi mérettől a dinnye méretig vannak fészkek.
Lenne pár kérdésem :
1. Sprayel el tudom pusztítani őket?
2.Télre elpusztulnak?
3.Ha nem tudom őket kiirtani milyen károk lehetnek?
4. Mennyire oltozzek rétegesen irtás közben?
5.honnan tudom hogy megöltem a királynőt?
Szerintem is hívj szakembert az a legbiztosabb. Volt olyan, aki kiírtotta a darazsakat, és megbüntették, mert kiderült, hogy védett fajról van szó.
De ha nem is védett, akkor is akármennyire felöltözöl, véded magad megcsíphetnek, és ha allergiás vagy rá (bármikor előjöhet, akkor is ha eddig nem voltál), akkor még rosszabb. De akár allergia nélkül is halálra csíphetnek.
Jobb hogyha olyan ember csinálja, aki fel van készülve a vészhelyzetetkre, és tudja hogy mit csinál.
Mi egy vill. Szerelődoboznyit irtottunk ki (10 cm atm lyuk), az se volt sétagalopp... spray-vel, de elfedve a nyílást egy nagy műanyag edénnyel. Még harmadnap is hullottak onnan a darazsak!
Méteres fészek esetén tuti nem mernék belevágni egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!