Hogyan írtsak ki egy hatalmas darázsfészket?
Figyelt kérdés
A házunkon, a stáblondeszkába fészkeltek be, kb 1 méter hosszú részen,illetve a ház többi részén is ökölnyi mérettől a dinnye méretig vannak fészkek.
Lenne pár kérdésem :
1. Sprayel el tudom pusztítani őket?
2.Télre elpusztulnak?
3.Ha nem tudom őket kiirtani milyen károk lehetnek?
4. Mennyire oltozzek rétegesen irtás közben?
5.honnan tudom hogy megöltem a királynőt?
2020. okt. 3. 11:57
11/21 anonim válasza:
Csak ugy allnek nek8 hogy teljes testet fedő védőruha+ teljes fejetbfedő maszk. A fújást meg kb permetezőgép leghoszabb szárával csinálnám. Minél messzebb a fészektől.
12/21 anonim válasza:
A hidegben megdermednek, télen nem feltétlenül pusztulnak el, hacsak nincs "csontig hatoló" hideg. Ezért legjobb hajnalban a kisebb méretű fészekkel kezdeni. Ha kellő távolságból tudod lefújni őket, úgy, hogy fújás után el tudsz "menekülni" kellő távolságra, akkor nagyobb baj nem lehet.
13/21 anonim válasza:
"úgy, hogy fújás után el tudsz "menekülni" kellő távolságra, akkor nagyobb baj nem lehet"
Kicsit gyorsabban repülnek, mint ahogy menekülni tudna...
14/21 anonim válasza:
Én tennék egy próbát a katasztrófavédelemmel is, csináltak már ilyet.
15/21 anonim válasza:
Persze, abszolút az ő dolguk. Nekik semmiség is. Akkor meg minek kockáztatni?
16/21 anonim válasza:
Én szakember nélkül nem piszkálnék egy komplett fészket.
17/21 anonim válasza:
Hajnalban érdemes lefujni oket mikor még alszanak meg meg vannak dermedve.Holnap reggel nálunk is ez lesz a progi sajnos.
18/21 anonim válasza:
Mit kell beszarni pár darázstól? Én simán lefújom a darázsírtóval, meg le is ütöm neked a fészküket. Kézbe adom át...
19/21 anonim válasza:
Kora reggel bármit csinálhatsz a fészekkel, mert ilyenkor még meg vannak dermedve. Királynő nincs, azt ne keresd, az csak a méheknél van, a darázs egy másik történet. De azért öltözz be, mert egy-egy kósza csípés befigyelhet.
20/21 anonim válasza:
Ne használj mérget, egyszerűen egy slaggal locsold le ha nem akarod, hogy ott eléldegéljenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!