Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan írtsak ki egy hatalmas...

Hogyan írtsak ki egy hatalmas darázsfészket?

Figyelt kérdés

A házunkon, a stáblondeszkába fészkeltek be, kb 1 méter hosszú részen,illetve a ház többi részén is ökölnyi mérettől a dinnye méretig vannak fészkek.

Lenne pár kérdésem :

1. Sprayel el tudom pusztítani őket?

2.Télre elpusztulnak?

3.Ha nem tudom őket kiirtani milyen károk lehetnek?

4. Mennyire oltozzek rétegesen irtás közben?

5.honnan tudom hogy megöltem a királynőt?

2020. okt. 3. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Csak ugy allnek nek8 hogy teljes testet fedő védőruha+ teljes fejetbfedő maszk. A fújást meg kb permetezőgép leghoszabb szárával csinálnám. Minél messzebb a fészektől.
2020. okt. 3. 12:37
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
A hidegben megdermednek, télen nem feltétlenül pusztulnak el, hacsak nincs "csontig hatoló" hideg. Ezért legjobb hajnalban a kisebb méretű fészekkel kezdeni. Ha kellő távolságból tudod lefújni őket, úgy, hogy fújás után el tudsz "menekülni" kellő távolságra, akkor nagyobb baj nem lehet.
2020. okt. 3. 12:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"úgy, hogy fújás után el tudsz "menekülni" kellő távolságra, akkor nagyobb baj nem lehet"

Kicsit gyorsabban repülnek, mint ahogy menekülni tudna...

2020. okt. 3. 12:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tennék egy próbát a katasztrófavédelemmel is, csináltak már ilyet.
2020. okt. 3. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Persze, abszolút az ő dolguk. Nekik semmiség is. Akkor meg minek kockáztatni?
2020. okt. 3. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szakember nélkül nem piszkálnék egy komplett fészket.
2020. okt. 3. 12:59
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
Hajnalban érdemes lefujni oket mikor még alszanak meg meg vannak dermedve.Holnap reggel nálunk is ez lesz a progi sajnos.
2020. okt. 3. 18:06
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Mit kell beszarni pár darázstól? Én simán lefújom a darázsírtóval, meg le is ütöm neked a fészküket. Kézbe adom át...
2020. okt. 3. 21:10
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Kora reggel bármit csinálhatsz a fészekkel, mert ilyenkor még meg vannak dermedve. Királynő nincs, azt ne keresd, az csak a méheknél van, a darázs egy másik történet. De azért öltözz be, mert egy-egy kósza csípés befigyelhet.
2020. okt. 4. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:
10%
Ne használj mérget, egyszerűen egy slaggal locsold le ha nem akarod, hogy ott eléldegéljenek
2020. okt. 8. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!