Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakítható közös kassza anélkül, hogy bármelyik fél sérülne, ha nem ugyanannyit keres a két fél?
#30 Gyerekről nem volt szó. Ha gyerek születik és ezért apad meg a nő bevétele, akkor természetes, hogy ideiglenesen amíg vissza nem megy dolgozni én tartom el a családot. Nem erről szólt eddig a kérdés részemről.
Ha ti így jól érzitek magatokat, ki vagyok én hogy ezt megkérdőjelezzem?
Én csak azt mondtam, hogy nekem nem menne az hogy visszamenjek 16 éves koromba amikor anyától kellett kérni pénzt valamire. Szeretnék a saját munkámból a saját céljaimra is félre tenni a közösek mellett.
33: ja, amúgy én nem kérdőjeleztem meg a te vágyaidat, csak szimplán reflektálni óhajtottam, mielőtt nagyon belefeledkeznek a felnőtt topik közönsége a "nő elveri a pénzt pillásra" sztereotípiába.
Egyúttal válaszoltam a kérdésre, hogy ki lehet-e alakítani közös kasszát így. Szerintem igen hasonló gondolkodású, értelmes emberek esetén. És _szerintem_ a külön kassza is problémás hosszútávon, ha a másik hóbortjait hülyeségnek tartom.
#36 Na ez az ami gáz, hogy te feljogosítva érzed magad, hogy eldöntsd nekem melyik hóbortom hülyeség és melyik nem.
Ezt egy felnőtt emberrel nem teheted meg, mert vissza fog zavarni a saját térfeledre, csak egy gyerek hagyja ezt.
37: "#36 Na ez az ami gáz, hogy te feljogosítva érzed magad, hogy eldöntsd nekem melyik hóbortom hülyeség és melyik nem."
Az együttélés és tartós párkapcsolat alkalmazkodásról, bizalomról és folyamatos kompromisszumkötésről szól. Millió plusz egy dologban beleszólunk "egymás életébe", kikérjük a másik véleményét. Egy háztartásban élünk, közös élettérben, most éppen közös gyereket nevelve, de ez gyerek nélkül is így lenne. A felnőttség erről (is) szól, nemcsak elköltözünk és dacos kisgyerek módjára megmutatjuk anyunak és apunak, hogy nekünk már nem szól be senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!