Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakítható közös kassza anélkül, hogy bármelyik fél sérülne, ha nem ugyanannyit keres a két fél?
10.-nek igaza van.
Férfiként én sem nyelném be, ha a csajom rendelkezne a pénzem felett.
Kivéve, ha a csaj SOKKAL jobban keres, és fizeti a "játékaimat", kocsi, motor, fegyver, prostik, órák,...
10-12
Ezért kell normálisan megbeszélni a dolgokat. Úgy csináltok, mintha egyszer beállna minden ebbe az állapotba és utána már nem lehet változtatni. Úgy egy kapcsolat se fog működni, hogy a faszika szó nélkül lerakja a pénzt az asztalra. Meg kéne beszélni a dolgokat. Azt sem szabad engedni, hogy a nő sok pénzt szórjon el magára, miközben a férfi semmit magára. Mindkét félnek engednie kell a vágyaiból a közös célok érdekében. Igen, párkapcsolat alatt nem akkora a szabadság, mint egyedül, de ez teljesen normális. Aki totál szabadságot akar, az maradjon egyedül.
Én is egy férfi vagyok.
14
Ezt te bsztad el, hogy hagyod neki. Még ma is kiállhatnál magadért. Nem kötelező ilyen rosszul csinálni a dolgokat.
#15 Nem. Lehet olyan szabályokat csinálni, hogy a kecske is jól lakjon és káposzta is legyen.
Miért nem jó ez a hibrid kassza a mindennapi életre?
Közös célokra meg meglátjuk ki mennyit tud beleadni és megegyezzünk külön külön.
15.-nek.
De egy nőnek kell magára költeni, sport, fodrász, körmös, kozmetika, jóga, ruhák, fogász,..., mert ha nem, lankad az érdeklődésem, meg a CEZNÚRÁZVA.
17.-nek.
Oké, én beleteszek 500-at, ő 150-et. Én motort akarok, ő meg nyaralást, amit én nem. Ki nyert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!