Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek milyen a kapcsolata ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a kapcsolata ?

Figyelt kérdés
a férfiak általában, hogyan mutatják ki,hogy valóban ragaszkodnak valakihez ?Együtt elunk a párommal 9 hónapja, es ugy erzem minden nehezen megy ,eljárunk dolgozni hazajovunk megcsináljuk a mindennapi dolgainkat es aztan fekvés a szex is egyre ritkább, sokat hisztiztem mar ezekért a dolgokért, hogy szükségem lenne egy kis spontán sétára, vagy egy kis romantikára de sehol semmi mindég azt mondja hogy szappanoperaba képzelem magam es emiatt a folytonos elutasítását miatt nagyon feltekennye váltam es teli van a fejem rossz gondolatokkal, e mellet minden este elmondja h szeretlek de valahogy nem tudja ugy éreztetni. Es az en véleményem az h most az elejen kellene lángoljon a szerelem ,a vidámság a stb .nem ilyen nyugidjas tempóban élni az életet. Kinek mi a véleménye?

2020. okt. 9. 15:37
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Akkor az én elvarasaim emelle el torpulnek, pl ha elmegy dolgozni h napi 1x felhivjon mikor en itthon vagyok betegen h vagyok ,vagy megkerdezze hogy szükségem e van valamire ,vagy ha nem is vagyok beteg akkor csak ugy megkerdezze hogy mivel fogom eltolteni a napomat
2020. okt. 10. 11:58
 22/31 A kérdező kommentje:
Ugy érzem lépni kellene ,de olyan gyenge vagyok es annyi energiám időm van ebbe a kapcsolatba
2020. okt. 10. 12:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Mi 10,5 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok. 9,5 éve élünk együtt.

Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást:). Dolgozni járunk, visszük a házimunkát, havi egyszer általában csinálunk valami elmenős programot, többnyire kettesben, néha barátokkal. Egyébként itthon szoktunk kártyázni, társasozni, sorozatokat nézni, sokat beszélgetünk, illetve ami nagy vágyunk volt, végre, fél éve közösen örökbe fogadtunk egy kiskutyát:)

Boldogok vagyunk együtt, szerelemben, békében, alapból összepasszol a személyiségünk, hasonló az értékrendünk, a humorérzékünk, isteni a szexuális életünk is.

34/N, 31/F

2020. okt. 12. 17:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Milyen az az isteni szexuális élet? Tudnád egy picit részletezni?
2020. okt. 12. 17:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Milyen részletekre gondolsz? Nyilván arra gondoltam, hogy olyan szexuális élet ami mindkettőnknek teljes mértékben kielégítő, mind minőségben, mind mennyiségben.
2020. okt. 12. 17:23
 26/31 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam! Mi a mennyiség és mit jelent a minőség? Csak azért kérdezem, mert 20 év házasság után gőzöm sincs mi az a jó szex, de valójában azt sem tudom mi az a szex. Legalább valaki írja már le, mert nem akarok tudatlanul meghalni. A pasik ne repüljenek rám, mert én is az vagyok... gondoltam szólok előre! :)
2020. okt. 12. 17:30
 27/31 anonim ***** válasza:

Te most gúnyolódsz, vagy ez komoly, hogy 20 év házasság után nem tudod milyen a jó szex? Ha nem volt jó a pároddal a szex, minek vetted el?

Egyébként semmi extrát nem kell elképzelni. Mindkettőnknek kielégítő, és nekünk megfelelő gyakorisággal történik meg. Ennyi. Nálunk ez heti 5-8 alkalom.:) De ez szerintem minden párnak más. Az igényektől függ.

2020. okt. 12. 17:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Bahhhh heti 5-8 alkalom??? Nekem ez 2-3 év termése! Nem gúnyolódom. Azért vettem el, mert nem volt más. Ez is komoly, ez sem gúnyolódás. Egyébként tetszett, de már az első héten éreztem hogy a szexszel óriási gondok lesznek. 1 év kellett az első szexhez, ami inkább kínos volt. Utána 2 havonta volt egy. Nálunk a szex így néz ki. Ő fekszik a sötét szobában, meg sem mozdul. Én vakarásszam, masszírozzam. Persze semmit sem látok vagy érzek rajta hogy most ez jó, vagy mit is akarna. Ő végig mozdulatlan, nem ér hozzám. Én síkosítóval "bekenem", majd aktus 5 percig, de van amikor 2 perc után lekókad, mert az a fajta passzivitás amit mutat, nagyon libidó romboló. Ő tudomásul veszi hogy nem sikerült, felöltözik és elalszik. Csak este, a hálószobába, egy fajta pózban, 2-3 havonta 1X. Semmi orál, ő sem engedte nekem sosem, szerinte gusztustalan és kényelmetlen. Orgazmusa sosem volt még életében, ő mondta. Hozzátette, én se reménykedjek benne, hogy elő tudok ilyet idézni neki. Az előjátékot kifejezetten kérte hogy hagyjam ki, mert az csak az alvástól veszi el az időt. Szóval az ágyban egy bio guminő. Nem beszél, nem mozog.
2020. okt. 12. 18:03
 29/31 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, hogy ez a helyzet, de igazából ezt sejthetted volna, ha sose volt jó akkor nem is lesz az...

Nálunk mindig működött a szex. Ami azt illeti, 24 éves voltam mikor összejöttünk, és volt előtte is pár kapcsolatom, de soha senkivel nem éltem át orgazmust, csak a férjemmel, már a 2. együttlét alkalmával. Eléggé meg is lepődtünk mindketten, én azért mert azt hittem hogy én testileg képtelen vagyok orgazmusra. 6 pasi után meglepett, hogy a 7.- el sikerült ez. Már teljesen lemondtam róla. Ő pedig azért lepődött meg, mert mással nem is volt semmilyen tapasztalata, és nem gondolta, hogy ennyire jól megy neki a dolog:) Eleinte csak csikló által, orális közben és kézi izgatásra is ment, később, 1 év után már lett hüvelyi orgazmusom is, de ez mai napig, 10+ év itán is elég ritka évente 1-2 alkalommal van. Klitorális orgazmus pedig minden alkalommal amikor együtt vagyunk. Mindig odafigyel arra, hogy nekem is meglegyen. Nekem ez így is tökéletes, és nagyon intenzív is, szóval semmi hiányérzetem nincs, csak mert hüvelyi orgazmus ritkán van. Ettől még nagyon jó az aktus is.

Orális oda vissza működik, nagyon szeretjük adni és kapni is:) 4 kedvenc pózunk van, 69, lovaglás, kutya, misszionárius. De szoktunk szexelni spontán is, pl a kádban, ( mindig együtt fürdünk), vagy a konyhában is, amikor csak ráérünk, akár ébredés után, nap közben, de este/ éjszaka is. Szexeltünk már többször nyilvános helyeken is, pl strandon, parkban többször, de a saját kertünkben is:)

A szex gyakorisága az fáradtság függő. Minimum 5, max 8 megvan hetente. Persze mikor még suliba jártunk és nyári szünet volt, napi 3-5 szex is simán volt, de sajnos ennyire már nincsen időnk. Csak akkor ha sikerül egyszerre kivenni a szabadságunkat. Akkor minden nap csináljuk, van hogy többször is. Igen, szeretünk szexelni, ez mindig így volt, a vágy teljes mértékben megvan, csak hát a munka sok időt elvesz az ember életéből. Engem azért a korán kelés is lemerít sokszor.

Nagyjából ennyi.

2020. okt. 12. 19:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Na jó 29 gratula 😀 ,nekünk 20 év után heti egy, de az a minőségre megy.Két gyerek mellett nem lehet mindig topon az ember.Viszont jó a szex még 20 év után is,sőt jobb,mert már bem vagyok gátlásos és nő vagyok.
2020. okt. 12. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!