Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek milyen a kapcsolata ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a kapcsolata ?

Figyelt kérdés
a férfiak általában, hogyan mutatják ki,hogy valóban ragaszkodnak valakihez ?Együtt elunk a párommal 9 hónapja, es ugy erzem minden nehezen megy ,eljárunk dolgozni hazajovunk megcsináljuk a mindennapi dolgainkat es aztan fekvés a szex is egyre ritkább, sokat hisztiztem mar ezekért a dolgokért, hogy szükségem lenne egy kis spontán sétára, vagy egy kis romantikára de sehol semmi mindég azt mondja hogy szappanoperaba képzelem magam es emiatt a folytonos elutasítását miatt nagyon feltekennye váltam es teli van a fejem rossz gondolatokkal, e mellet minden este elmondja h szeretlek de valahogy nem tudja ugy éreztetni. Es az en véleményem az h most az elejen kellene lángoljon a szerelem ,a vidámság a stb .nem ilyen nyugidjas tempóban élni az életet. Kinek mi a véleménye?

2020. okt. 9. 15:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Probaltam normálisan is .de semmi válasz. Csak ilyen semleges
2020. okt. 9. 16:23
 12/31 anonim ***** válasza:
49%

Pont azert ragaszkodsz ehez a kapcsolathoz mert nem erdekeled a csavot, sok eve olvasom ezt a forumot meg az eletben is ezt tapasztalom.

Nem csodalkozok azon, h sokan incelekke, ferfi gyulolokke valnak amikor vegig nezik h ok barmit megtennenek a parjukert de meg is van egy reteg no es ferfi aki mindig azok utan fut akik le se szarjak oket.

Vagy kepes leszel megbeszelni ezt vagy boldogtalan leszel esetleg kesobb megcsalod elhagyod a baratod.

Az emberi viselkedesi mintak letezo dolgok.

En amugy csak randizgattam mostanaban es erdekes addig voltam csak izgalmas amig nem mutattam ki az erzelmeim, utanna menekulnek a nok, de ferfiban is ugyan ez. Ez nem nemspecifikus dolog.

Gondolkozz el ezen, ez az en tanacsom.

2020. okt. 9. 16:48
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Örök szabály, mindig az érzi rosszul magát, amelyik jobban akarja a másikat. Vondd ki a kapcsolatodból a szexet, màris ott vagy egyedül a nagy semmiben! A pasidnak kényelmessé tetted az életét, ennyi. Jól érzed magad? Nem. Keress mást, de vigyázz, a férfi se akarjon jobban, mert akkor neked lesz unalmas.
2020. okt. 9. 17:09
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tehát értelmezzem ezt ugy ,hogy próbáljam nem kimutatni az érzéseimet?megprobaltam pár napig ment .aztán megint mint egy hurrikán jon h hat te elhanyagolsz nem törődsz velem nem érdekellek nem szeretsz de akkor miért vagy velem? Mellete 2 szeretőt tarthatnek de olyan szabadjára enged hogy megsem fordul a fejembe
2020. okt. 9. 17:19
 15/31 A kérdező kommentje:
De hat azért kinek van kedve az ilyesmire?az ijen játékokhoz, hogy jatszuk az elérhetetlent hogy erdekeljuk a masikat,ugy gondolom h elég játszma van a világunkban legalább itthon legyünk önmagunk,jo rossz tulajdonsgainkal együtt, lehet az is a gond h nem rég költöztünk külföldre, vagyis hat en ő már rég kint él, hogy nincsenek barátaim es nem is nagyon tudom elfoglalt magam túlságosan igénylem a figyelmet,a másik dolog meg megkerdeztem tole kit szeretsz a legjobban ez egy ilyen vicces kérdésnek tettem fel es azt mondta téged meg anyukámat, aztán meg arra is en kell emlékeztessen a héten beszeltel mar anyukáddal mert ha en nem nem mondom sokszor eszebe sem jut.
2020. okt. 9. 17:30
 16/31 A kérdező kommentje:
Amúgy vissza terve a tanácsodra valamilyen szinten igazad van ,nekem sem kellet soha aki nagyon oda volt ertem
2020. okt. 9. 17:32
 17/31 anonim ***** válasza:
74%

Mi 5 éve vagyunk együtt, másfél éve költöztünk össze.

Alig várjuk, hogy haza érjünk egymáshoz, van, hogy a párom (ő a férfi) meglep egy erkély vacsival, nem mindig főz hűdenagy dolgot, néha csak pár gyertya és melegszendvics is elég, hogy örömet okozzon.

Vagy ha napközben panaszkodom neki, hogy tököm tele a munkanapommal, mire haza érek vár egy kádnyi habos víz meg zene és hangulatfény. Vagy csak vész valamit amit szeretek.

De ez részemről is működik. Ha latok valami finomságot amit szeret akkor megveszem, kedveskedem neki egy masszázzsal, vagy extrább vacsival.

Vagy csak döglünk a kanapén és vakargatjuk egymás hátát, fejét :D mert azt mindketten szeretjük :)

De vannak nálunk spontán programok, mert éppen szép idő van, vagy eszünkbe jut valami cukrászda, söröző, étterem és akkor elmegyünk.

2020. okt. 9. 17:35
 18/31 A kérdező kommentje:
Ránk ebből semmi nem jellemző maxx csak az én oldalamrol
2020. okt. 9. 17:37
 19/31 anonim ***** válasza:
Hét éve vagyunk együtt, két és fél éve költöztünk össze, egy éve vagyunk házasok. . A meglepik még ennyi idő után is oda-vissza működnek. Pl a múltkor, amikor hazajöttem, a férjem itthon várt egy finom vacsival. Azelőtt én mentem be spontán a munkahelyére amikor neki meeting volt, és hagytam egy kis csomagot a kedvenc édessségeiből az asztalán. Hullámvölgyeink természetesen nekünk is voltak. Átestem egy missed-ab műtéten, és ezt követően lelki válságba kerültem. Emiatt a szex sem működött egy ideig, féltem hogy újra terhes leszek és megint elhal a magzat. A férjem szerencsére támogatott és pár hónap alatt átvészeltem a dolgot, azóta a szex is rendben van megint.
2020. okt. 10. 00:48
 20/31 anonim ***** válasza:
39%

Mi 5 éve vagyunk együtt, nyilván nálunk is voltak hullámvölgyek, főleg az összeköltözés utáni időszakban(1 év után), de ki merem jelenteni, hogy az eddigi legjobb időszakunkat töltjük most. :)

Nincsenek viták már egy éve, teljesen jó az összhang köztünk.

Spontán randik nálunk sincsenek mostanában, reggel 6-kor kelünk és este 6-kor érünk haza, úgyhogy sok lehetőségünk nincs a kikapcsolódásra.

Ha hazaérünk a munkából közösen főzünk vacsit meg másnapra ebédet, aztán fekszünk és tv-zünk. Nálunk ez a napi rutin, de élvezzük mindketten :D

A hétvégék pedig úgy néznek ki, hogy egyik nap ő a saját barátaival van, én a barátnőimmel. Másik napon pedig együtt vagyunk és rendezzük az itthoni dolgainkat , esetleg elmegyünk valamerre vacsizni vagy sétálni.

Szex heti 1x van általában, de nagyon változó. Van amikor akad 1-2 hét szünet, aztán vannak időszakok, amikor heti 2-3 is összejön. :D

23L

2020. okt. 10. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!