Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-2 éves kapcsolatban együttélésnél mennyi időt töltötök együtt?
Úgy értem közös minőségi időt, nem csak mindenki csinálgat valamit a lakás másik pontján.
Az normális ha a párom jobban igényli az egyedüllétet, könyveket/videójátékokat és sokszor elvan velük fél napokat? Mert az együtt töltött idő viszont jó, csak sokszor pár órára redukálódik egy nap.
Mindketten 30 körül vagyunk, én nő.
Én sem igénylek napi pár óránál többet, pedig nekem vannak ám közös idő igényeim. Az együtt alvás, közös evés, napi kicsi, mondjuk fél óra csevely kb elég nekem (ahol megbeszéljük a napunkat), meg havi 1-2 randi. Nekem már az is sokat ad, ha egy szobában vagyunk, de mindenki halad azzal, amivel kell. Meg ha néha odalopkadhatok lopni egy csókot.
23N
Pár óra nem kevés. Alapból mondjuk hazaérünk 4-kor, 10 fele alvás. Azaz marad 6 óra. Ebben a 6 órában kell bevásárolni, főzni, enni, házimunkát megcsinálni, esetleg elmenni sportolni és egy kis énidőt is eltölteni. Ha ezt mind levonjuk, nem sok idő marad:)
Meg persze az is kérdés, mi számít minőségi időtöltésnek. Minden, amit együtt csinálunk és közben beszélgetünk? Mert akkor a bevásárlás és a közös kajálás is az. Vagy csak ha konkrétan csinálunk valami programot? Egy film megnézése az minőségi együtt töltött idő vagy sem?
Nálunk amúgy közös vacsi, közben beszélgetés, este egy sorozat vagy film, néha elmegyünk sétálni, meg persze szex. Inkább hétvégén van több idő programokra.
Hétköznap férjem elmegy reggel 5kor dolgozni, este 7mire hazaér.
Hétvégén teszi a dolgát itthon (autószerelés, favagás, lakásfelújítás, stb...) ha "hiányzik" kimegyek hozzás, segíteni neki, vagy csak ülök és nézem.
Nálunk a vacsi illetve az esti tv-zés a közös program. Illetve ha hétvégén megyünk valamerre.
Nem mondanám túl sok együtt töltött időnek, de nekünk ez pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!