Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én és a párom 3 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én és a párom 3 éve vagyunk együtt, Szüleivel kicsit rossz kapcsolatba vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudok főzni, mert nem volt aki tanitson, és mikor próbálok oda álni valamit megcsinálni, és szólok a párom anyukájának hogy segítsen nézd meg jól csinálom, nagyon fel dúltan,és veszekedve jön oda hozzám,

Mindent rám fog ha valami a hazába elromlik.

Azt mondta a páromnak hogy én és a csáladom leszedi pénzel,pedig ez nem igaz, és azt mondta hogy én nem mehetek náluk lakni soha.

A párom együtt él még velük. én terhes lettem 7 hetes vagyok..

A párom azt akarja hogy költözek hozzájuk míg nem vesz házat...de én ezek miatt nem szeretnék..

Szerintetek nincs igazam?

2018. ápr. 19. 06:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És ezért haragszik rám a párom*
2018. ápr. 19. 06:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Próbáld rávenni a párod, hogy menjetek albérletbe.

Vagy valami hitellel vegyetek lakást, házat.

Idegbolond mama mellé nem sokan költöznének.

2018. ápr. 19. 06:49
 3/12 exelant ***** válasza:
76%
Sajnos nagyon ritka a jó anyós-meny viszony. Arra számíts, hogy ez a kapcsolatotok az évek folyamán sem fog sokkal jobbá válni. Kevés fiatal nő szájából hallom azt sajnos, hogy úgy érezné, szereti az anyósa, és főleg dicsérné, milyen jóban vannak. De idősebb hölgyek is inkább csak panaszkodnak nálam a menyeikre, némelyik legszívesebben el is szakítaná a fiától. Én sem vagyok jóban anyósommal, ő is csak panaszkodik a magáéra, a kolléganőm és a főnökasszonyom is csak állandóan szidta a menyét, míg a vejeik az istenek voltak. Nem tudom miért van így beállva a világ sajnos.
2018. ápr. 19. 06:56
 4/12 anonim ***** válasza:

hozzátok nem mehettek lakni?

albérlet?

én nem költöznék oda, hogy megkeserítse az életem.

2018. ápr. 19. 08:31
 5/12 anonim ***** válasza:

SOHA ne költözzetek a szülőkhöz, még ha jóban vagytok, akkor se! Így meg, hogy már eleve nem igazán jó a viszony, főleg ne! Szerinted hova vezetne ez, ha még össze is lennétek zárva, ráadásul a baba is jönne?

Menjetek albérletbe, különben nagyon nagy valószínűséggel csúnya vége lesz.

2018. ápr. 19. 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem ebből egyedülállóként fogsz kikeveredni.
2018. ápr. 19. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem kell ott lakni.

Albérlet és kész.

Főleg ha terhes lettél.

2018. ápr. 19. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:

- anyja utál

- párod leszarja, te mit érzel, és még oda is költöztetne

Plusz védekezni luxus, és egy ilyen fosba válallsz gyereket. Gratulálok, vszeg azért nem szeret az anyja, mert mérhetetlenül ostoba vagy.

2018. ápr. 19. 16:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Na te csak hallgas.. ha ilyen rossz indulatú ember vagy nem kell hozzá szólni okes?! Mielőtt elkezdenél okoskodni képzeld el hogy fogamzásgátlót szedtem és 20 évesen eldönthetem énis hogy kell ez a gyerek vagy nem... senkinek semmi köze hozzá nem te fogod eltartani hanem én és nem is a gyérekről volt szó..
2018. ápr. 19. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Juj de ügyes vagy, még egy fogamzásgátló tablettát se tudsz rendeltetésszerűen használni húszéves létedre. Fszom az okratási rendszerbe...:/
2018. ápr. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!