Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a párom 3 éve vagyunk együtt, Szüleivel kicsit rossz kapcsolatba vagyok. Mit tegyek?
Nem tudok főzni, mert nem volt aki tanitson, és mikor próbálok oda álni valamit megcsinálni, és szólok a párom anyukájának hogy segítsen nézd meg jól csinálom, nagyon fel dúltan,és veszekedve jön oda hozzám,
Mindent rám fog ha valami a hazába elromlik.
Azt mondta a páromnak hogy én és a csáladom leszedi pénzel,pedig ez nem igaz, és azt mondta hogy én nem mehetek náluk lakni soha.
A párom együtt él még velük. én terhes lettem 7 hetes vagyok..
A párom azt akarja hogy költözek hozzájuk míg nem vesz házat...de én ezek miatt nem szeretnék..
Szerintetek nincs igazam?
Próbáld rávenni a párod, hogy menjetek albérletbe.
Vagy valami hitellel vegyetek lakást, házat.
Idegbolond mama mellé nem sokan költöznének.
hozzátok nem mehettek lakni?
albérlet?
én nem költöznék oda, hogy megkeserítse az életem.
SOHA ne költözzetek a szülőkhöz, még ha jóban vagytok, akkor se! Így meg, hogy már eleve nem igazán jó a viszony, főleg ne! Szerinted hova vezetne ez, ha még össze is lennétek zárva, ráadásul a baba is jönne?
Menjetek albérletbe, különben nagyon nagy valószínűséggel csúnya vége lesz.
Nem kell ott lakni.
Albérlet és kész.
Főleg ha terhes lettél.
- anyja utál
- párod leszarja, te mit érzel, és még oda is költöztetne
Plusz védekezni luxus, és egy ilyen fosba válallsz gyereket. Gratulálok, vszeg azért nem szeret az anyja, mert mérhetetlenül ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!