Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a párom 3 éve vagyunk együtt, Szüleivel kicsit rossz kapcsolatba vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok főzni, mert nem volt aki tanitson, és mikor próbálok oda álni valamit megcsinálni, és szólok a párom anyukájának hogy segítsen nézd meg jól csinálom, nagyon fel dúltan,és veszekedve jön oda hozzám,
Mindent rám fog ha valami a hazába elromlik.
Azt mondta a páromnak hogy én és a csáladom leszedi pénzel,pedig ez nem igaz, és azt mondta hogy én nem mehetek náluk lakni soha.
A párom együtt él még velük. én terhes lettem 7 hetes vagyok..
A párom azt akarja hogy költözek hozzájuk míg nem vesz házat...de én ezek miatt nem szeretnék..
Szerintetek nincs igazam?
2018. ápr. 19. 06:37
11/12 anonim válasza:
Kéredzkedjetek be valami barátnődékhez lakni, vagy álljatok össze egy másik párral és vegyetek ki egy kétszobás albérletet. A nyugalom az jó dolog, főleg, ha várandós vagy, mert a gyerek is érzi pl, ha nyugtalan vagy, mert nagyon kapcsolatban vagytok. Olyan párral álljatok össze, akikkel jóban vagytok; vagy ha van hely, már egy meglévő párhoz is becsatlakozhattok, és beszállhattok a költségekbe. Ilyen förtelmes lelkületű anyóssal én se költöznék össze szívesen. Pl anyám is ilyesmi, és én menekülnék tőle, csak még nincs hova. Na jó, beleolvastam mégegyszer, azért az én anyám nem teljesen ez a kategória, csak rossz vele lakni, nagyon. Nem szeretjük egymást.
12/12 anonim válasza:
Úgy őszintén a párod megvéd az anyja előtt? Az anyja nem engedi meg hogy oda menj akkor még is mit akarsz? Az ő háza azt enged be akit akar ha téged nem akkor nem a fia meg csak úgy nem hívhat oda. Menjetek albérletbe ha már ennyi eszed van hogy megtartod a gyereket mert gondolom megfogod akkor kinlódjatok albérletbe. Vagy maradsz otthon és megszülöd a gyereket anyud nyakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!