Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Okozhat önmagaddal szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat önmagaddal szemben nem törődömséget?

Figyelt kérdés

ha a pasid nem bókol, nem visz el sehova. Intimitás szinte nincs. Ez okozhat nálatok lányok olyat hogy nem törődtök magatokkal hogy hogy néztek ki ? - ( persze alap higiénia megvan)..

Megcsalás egyik oldalról sincs.

A szereted elfogadod hibáival együtt szöveget hagyjuk most.

2020. szept. 7. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgokat olvasok itt a hölgyektől, hogy a boldogtalanság miatt lejjebb adhatnak az önmagukkal szembeni igényességükből. Én nem így tapasztaltam. Egy idő után az én feleségeim, barátnőim is boldogtalanokká váltak mellettem, el-eltünedezett az intimitás, viszont - ami különbség lehet - én mindig is igyekeztem figyelni rájuk, kedves és korrekt voltam velük, sosem bántottam őket, sem szóval, sem tettel. Életemben nem kiabáltam pl. nővel, nem is veszekedtem emelt hangon, meg nem is fogok. Ami közös az előző hölgyekben és a feleségeimben, barátnőimben, az a fokozatos elboldogtalanodás, melyet mellettem - miattam éltek meg.

Én nem figyeltem meg ezt az önmagukkal szembeni eligénytelenedést, mindig maximálisan adtak magukra, az ápoltságukra, sminkjükre, ruházatukra, megjelenésükre. Gyönyörűek voltak számomra mindig, megtiszteltetés volt a párjuknak lenni. :)

Csak nem én voltam az ő emberük, de dívák voltak végig és azok is maradtak.

F50.

2020. szept. 8. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es, talán az a titok, hogy te még akkor is látod bennük A NŐT, amikor már rég szétváltak az útjaitok. Azok a férfiak, akikről mi írunk, akkor sem láttak minket nagybetűs nőnek, amikor a legszebb éveinket éltük.
2020. szept. 8. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12, igen, ez nagy különbség.
2020. szept. 8. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Vannak uriemberek meg vannak hmm akik inkabb nem minositem, h kik.

masok elott fogta meg a kezem, mikor egyutt voltunk sosem. Rolam sem keszitett fotot, de mas norol sorozatot. :D Persze en is hibas vagyok, h nem vettem egybol a lapot. Sok ferfi kenyelmi okokbol hazasodik vagy tart baratnot, vagy erdekbol tisztelet a kivetelnek.

2020. szept. 8. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a bókokkal sose tudtam mit kezdeni, én kapok a páromtól, de zavar, mert mindig csúnyának tartottam magam- és ezen semmilyen csajos cucc, se smink, se haj, de ruha nem segít. a legtöbb pasim ezt meg is mondta. Hogy rondának tart. Akikkel randiztam azok is. A férjem folyton a nemlétező szépségemről beszél és zavar, de elfogadom hogy hiába kértem, nem képes nem kimondani... boldogok vagyunk együtt😊

Ha viszont nem lenne intimitás, se közös programok, időtöltés, mi értelme a kapcsolatnak? Az már csak egymás mellett élés, nem párkapcsolat.

Engem sose érdekelt a külsőm. Nem használok sminket, nem lövök " frizurát", természetes a hajszïnem, úgy öltözöm hogy kényelmes legyen, általában farmer+ póló+sportciő vagy lapos szandál, télen + felveszek egy inget is és bakancsot. Nyilván az alap igényessêg megvan, tiszta vagyok, fésült- mosott haj, dezodor, parfüm, fogmosás stb, de semmi több. Soha nem hordok se szoknyát se magassarkút, a körmeim is természetesek, se lakk se műköröm, ruhát venni is utálok. Én mindig ilyen voltam, szingliként, párkapcsolatban és házasként is.

2020. szept. 8. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!