Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Okozhat önmagaddal szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat önmagaddal szemben nem törődömséget?

Figyelt kérdés

ha a pasid nem bókol, nem visz el sehova. Intimitás szinte nincs. Ez okozhat nálatok lányok olyat hogy nem törődtök magatokkal hogy hogy néztek ki ? - ( persze alap higiénia megvan)..

Megcsalás egyik oldalról sincs.

A szereted elfogadod hibáival együtt szöveget hagyjuk most.

2020. szept. 7. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy okozhat. Szerintem általában mindenkire igaz, hogy attól függ a hozzáállása a kapcsolathoz, hogy a párja mit hoz ki belőle. Akit megbecsülnek és nőnek érzi magát, azon ez látszódni fog, akit meg let*ojnak, az nem fog már teperni annyira.
2020. szept. 7. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
Ok-okozat függvénye. Persze, hogy van ilyen. Egy halott dologba minek invesztáljon az ember.
2020. szept. 7. 21:46
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Én akkor is nagyon sokat törődtem a külsőmmel, amikor szingli voltam. Edzés, bőrápolás, csinos öltözködés, stb. Szerintem ez azokra igaz, akik alapból sem ilyenek, maximum a párjuk kedvéért, hogy tetszenek neki.
2020. szept. 7. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Amikor összejöttünk, akkor kezdtem el sminkelni. Nem sok sminket használtam, de szép akartam lenni neki. Aztán egyszer, amikor épp indultunk valahova és rám kellett várnia, amíg feldobom a sminket, kifakadt, hogy minek sminkelek, nem leszek neki attól szebb.

Később észrevettem, hogy soha nem fotóz le engem és rájöttem, hogy nem tart szépnek. Nem sok emlékem van fényképen, mert ő soha nem érezte úgy, hogy meg kéne örökíteni. Néha megkértem, fényképezze le, ahogy a kutyusommal vagyok, hogy legalább a kutyámmal legyen emlékem, de olyankor már megette a fene az egészet, amikor erőltetni kell a fényképezést. Szinte nincs is közös képünk. Egyszer, amikor a Városligetben sétáltunk, láttam egy fiatal nőt, nyári ruhában pózolt a párjának és sugárzó boldogan mosolygott és annyira belém égett ez a kép, mert arra gondoltam, én annyira erőltetetten mosolygok a rólam készült képeken. De rájöttem, hogy ez mind azért van, mert csak akkor fotóz, ha megkérem rá és akkor már nincs is kedvem mosolyogni.

Amikor úgy éreztem, nem szerelmes belém, elkezdtem faggatni, de ezt nyilván nem vallotta be. Akkor keresztkérdéseket tettem fel, milyennek lát engem. Azt mondta, átlagos vagyok és a legtöbb férfi engem átlagosnak lát szerinte. Amikor féltékeny voltam egy gyönyörű lányra, közölte, hogy neki ő nem tetszik, aztán egy másik lányra mondta azt, hogy na, ő a jó nő. De hát annál a nőnél neki esélye se lett volna, mert mindig egy másik srác volt a közelében és mellékesen mert férje és gyereke van.

Na kb. itt ment el a kedvem a szextől vele.

A sminket sokáig nem hagytam abba, mert amikor elkezdtem sminkelni, mindenki tudta, hogy szerelmes és boldog vagyok és nem akartam, hogy feltűnjön nekik, hogy valami gond van. Még évekig sminkeltem, de valamikor akkoriban, amikor azt a sugárzóan boldog nőt láttam, akit a párja fotózott, akkoriban kidobtam az egész sminkkészletemet a szemétbe.

Amikor magassarkút vettem, nyavalygott, hogy minek. Az volt a baja, hogy úgy magasabb voltam nála, de ezt persze égő lett volna kimondani.

Soha semmi szépet nem látott rajtam.

4 év után derült ki, hogy nem tudja a szemem színét se.

Nem tudom, mióta nem sminkelek.

Közel 10 évvel később szerelmes lettem valaki másba. Miatta még egyszer utoljára nőnek éreztem magam és elkezdtem sminkelni. De ezt hamar abbahagytam. Most már úgyis késő.

2020. szept. 7. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
33%

Sajnálom, 4-es.

(Én is hasonlóképpen.)

2020. szept. 7. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Alapvetően magam miatt vagyok igényes a külsőmre, a ruházatomra, az alakomra. Viszont mikor ilyen időszak volt, akkor voltak rövid hullámvölgyek, mikor úgy éreztem, minek törődjek én a kilóimmal, mikor nem is foglalkozik velem mint nő. De ez néhány óráig tartott csak mindig.
2020. szept. 7. 22:41
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

En a smink es az oltozkodes mellett a szortelenitest es a koromfestest is feladtam. Ugy sem vagyok az esete. Ugyis mast nez meg.

Amirol nem mondok le, az a sport. Valoszinuleg ezt teszem csakis magamert.

2020. szept. 7. 22:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát fontos h nőnek érezhessétek magatok. De biztos oka van h nem úgy bánik a pasi veletek.

De akkor is figyelni kell magunkra hisz nem lehet alap a nem törődömségre egy rossz periódusában lévő kapcsolat.

Pl. nálunk is vannak gondok a kapcsolattal + hízott is, aminek tünetei is vannak és orvos is szólt. Erre mit tesz?- semmit gond nélkül eszik még este 9kor is jégkrémet stb..mozgás 0.

2020. szept. 8. 07:45
 9/15 anonim ***** válasza:

"De akkor is figyelni kell magunkra hisz nem lehet alap a nem törődömségre egy rossz periódusában lévő kapcsolat."

Hát attól függ mennyire rossz az a kapcsolat, nyilván vannak fokozatok, ennek tükörképe is lehet a kinézetünk. Egy jó, támogató kapcsolatban kihozhatjuk magunkból a maximumot, ragyogunk, de ennek a fordítottja is igaz, elhanyagolva, megalázva a sminkelés kicsit háttérbe szorul. :)

Nem is várom, hogy meg értsd. Amíg fiatal voltam én sem értettem, hogy egyes nők hogyan képesek elhagyni magukat, meghíznak, slamposan öltöznek, hogyan képzelik, hogy a férjük megkívánja őket?

Aztán megismertem egy ilyen hölgyet aki akkor volt 40 körül két gyerekkel.

A férje a gyerekek születésétől fogva szeretőzött, 20 évessel csalta (amikor ő még relatíve csinos volt) a férfi családi konfliktusokat úgy zárta le, hogy elment csajozni egyet, a nő maradék enegiái meg szét voltak aprózva a munkája a háztartásvezetése és a gyerekek körüli dolgokkal.

Szóval az elhízás, nemtörődömség jelentkezhet akkor ha valakit pl. elhanyagolnak vagy el van nyomva otthon a "kedves" párja által, ezért az igénytelenség, mint okozat van jelen.

Ezért hülyeség amit Norbi is nyomat állandóan, hogy miért nem vagy fittness modell miért hagyod el magad anyuka?

Ismerek egy negyvenes férfit teljesen elhízott, mert a felesége állandóan utazgatni jár (nélküle) hiányzik az intimitás a kapcsolatból, a fickó csak gürizik a pénzért, de mint egy kivert kutya él otthon, szóval ahogy bent úgy kint. A lelki dolgok miatt is bőven lehet miatt lepattant valaki, nem csupán kényelmességből, lustaságból. A kortizol stresszhormon zsír tartalékozásra készteti a testet, azaz, ha valaki krónikus stresszben él, nagyon nagy eséllyel fog meghízni, főleg a hasi részen fog lerakódni a háj. Ezt hívják sressz hájnak. Azért vannak úgy leharcolva negyven felé a kisgyeremekes szülők mert teljesen le vannak terhelve az energiáik, munkahelyi gondok, középkori válság, plusz ilyenkorra már elég sok a konfliktus félre kacsingatás is jelen van. Kb. az esetek felében mire kisiskolás lesz a gyerek a szülők ekkortájra el is hidegültek egymástól teljesen.

"Pl. nálunk is vannak gondok a kapcsolattal + hízott is, aminek tünetei is vannak és orvos is szólt. Erre mit tesz?- semmit gond nélkül eszik még este 9kor is jégkrémet stb..mozgás 0."

Erről írtam. Te elvárod, hogy fogyózzon, hogy igényes legyen de ezt nem lehet erőltetni, ha magától nem akarja. És miért is akarná mikor talán ez a fagyi az egyetlen örömforrása az nap. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, figyelni egymásra ez az első lépés szerintem.

2020. szept. 8. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:

"De biztos oka van h nem úgy bánik a pasi veletek."

Na elmész te a fenébe.

2020. szept. 8. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!