Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodék szüleinél 35 éve volt utoljára festve, tapétázva, akkor erről mi a véleményed?
Nem érdekel, mi van a szüleinél. Majd ha zavarja őket, kifestenek. Nekem megvan a magam otthona, havi egy vacsorát meg ki lehet bírni a fal nézegetése nélkül is.
Egyébként feltételezem, az hogy a gyereküknek lett saját otthona, erősen hozzá is járul ehhez... Inkább legyen hálás, hogy van sajátja, amivel azt csinál, amit akar. Nem kell más életében áskálódni.
Nem tudom, hogy hány évesek a szülei, milyen anyagi helyzetben vannak, milyen fizikummal. Meg hogy ez valóban 35 év vagy csak költői túlzás.
Amúgy manapság bemész egy bármilyen felújítós boltba, veszel egy hengert, egy vödröt, festéket, és pár tízezerből megvan helységenként, csak oda kell menni és megcsinálni (a festék minősége és a szoba nagysága). Nőként én is festettem már ki idősebb rokonnál, fárasztó ez tény, de picit jobb minőségű festéket hozzá nem értő is fel tud kenni szépen.
(Tudom, hogy kellhet előtte glettelni, ha nem telibe kell az egész falat, szerintem az sem akkora kihívás).
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, engem nem zavar, az ő életük, életterük. Ha fizikálisan nem képesek rá vagy anyagilag, akkor segítek, nyilván a párommal közösen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!