Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudnál olyan szitkomokba illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál olyan szitkomokba illő párkapcsolatban vagy házasságban élni, ahol az após/anyós nálatok lakik?

Figyelt kérdés
Ezekben a szitkomokban, vígjátékokban az (általában) após mindig szívatja, beszólogat a vejének. Te meddig tolerálnád ezt? Hagynád, hogy olyan taggá válj, akin röhög a közönség?

ma 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Biztos, hogy nem.
ma 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy ők élnek nem. De egyébként mi a férjemmel az én családommal lakunk egy házban, de belül teljesen leválasztott, külön bejáratú lakrészekben. Nincs közös belső tér, nem lehet átjárni egymáshoz. Abszolut megvan a magánszféra. Van hogy hetekig össze sem futunk, mert egyszerűen nem úgy jön ki a lépés. Mindenki éli a kis életét. A férjem pl 6kor indul munkába, én 9kor, odaát anyám pl 7kor, és a tesóm is. Én este 6 előtt érek haza, a férjem fél8 vagy fél 10. ők szintén más időpontban, ezért esténként sem találkozunk. Esetleg hétvégén, de van hogy akkor sem.

Szóval nem sok vizet zavarnak. Kb mintha távoli szomszédok lennének.

Anno mikor panelban laktunk, konkrétan a szomszédok üvöltözése szemben, vagy a mellettünk lakó gyerekek visítása jobban zavart.

ma 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!