Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az anyósom mindenbe beleszól?
lehetoleg a ti eleteteket alakitsatokaz anyos az maradjon ki a tervbol \
legtobb esetben egy gatlo szemely akinek semmi koze es beleszolasa nincs a ti eletetekbe > remelhetoleg ezt a parod is megerti .megha az anyja akkor is !!!!
Először is, hivatalosan ő nem az anyósod, hiszen nem mentél férjhez a pacákhoz.
Másrészt - nem sértésből - de a pacáknak már régen le kellett volna kapcsolni az anyját, hogy hagyja be ezt a viselkedést, hogy beleszól mindenbe, mert zavar. Ha normális, akkor megérti, de ha nincs ki a négy kereke az asszonynak, akkor felesleges vele erről dumálni.
Egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül, és ha tudtok, és szeretnétek, akkor költözzetek össze.
Együtt érzek!
"Anyósok szájából" a "egy nő úgy is eléri amit akar" kijelentés kicsit kétértelmű, mert te külön akarsz tőle költözni, és mivel nő vagy ezt el is éred, szerinte.
Amúgy nálunk a kapcsolat úgy kezdődött, hogy barátom anyja először kedves volt, majd mikor rájött, hogy komolya a dolog, akkor elkezdett ragaszkodni a fiához és nem akarta hétköznap leengedni, meg balhézott sokszor, hogy a fia nem szereti őt, mert mindig otthagyja és lejön hozzám, stb... Ott a barátom fellépett ellene és megmondta, hogy ezzel a viselkedéssel azt is eléri, hogy maholnap barátom el is költözik otthonról. Akkor még voltak húzásai, de sosem érte el amit akart a lelki zsarolással, így végül beletörődött. (Mellesleg az én fejemhez is vágott dolgokat, hogy elveszem a fiát és hasonlóak, hát én sem hagytam magam, arra is rájött, hogy engem sem tud elüldözni, mert kiállok magamért).
Most még külön élünk, de ha elköltözésre kerül a sor, akkor eszünk ágában sem lesz ott maradni. Most már nem szól bele a dolgokba, meg nem próbálja kisfiúnak nézni a barátomat, hogy megtilthasson neki dolgokat, de semmiképpen sem lenne jó együtt élni, mert egy perc magányunk nem lenne. Tapasztalom, mikor csak én megyek át 1-2 napra hozzájuk, egyedül este, mikor mindenki alszik akkor tudunk kettesbe lenni.
Nem, ezt te se vedd fontolóra. Ha megsértődik, megsértődik, de mindenképp költözzetek külön. Ha a barátom mégis az anyjára hallgatna és azt mondaná, hogy végül is ha annyira akarja az anyja költözzetek oda, akkor még mindig befolyásolható, ami nem jó dolog.
Ebben a kérdésben nem engedhetsz, mert ha most engedsz később sokkal rosszabb lesz.
Ha másképp nem megy hagyd figyelmen kívül, ti költözzetek külön, ha meg megsértődik, úgyis rájön, hogy ezzel csak rt a kapcsolatának a fiába, majd észhez tér és kibékül veletek. Ha "hisztizik", abból csak ő jöhet ki rosszul, úgyhogy hajrá, valósítsátok meg a terveiteket.
Amúgy a mi kapcsolatunk most 4 éves, én most leszek 20, a barátom meg 23 ebben az évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!