Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit kezdhetnék ezzel a szituác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdhetnék ezzel a szituációval?

Figyelt kérdés

Szakitottunk,és utána újra összejöttünk, és azzal jött tanult a hibákból pedig nem!

Csak hétvégén és csak havi egyszer mozdulunk ki közös élményt szerezni, ha hétköznap akarnék menni jön mindenfajta kifogással, és azzal vádol hogy csak azt akarom pénz legyen rám költve de ha azt mondom akkor én finanszirozom az egészet akkor meg azzal jön hogy igy fáradt úgy fáradt mindenre van kimagyarázása. Nem akarok vele sexelni mert elegem lett abbol hogyha sexeltem vele, és be szólt akkor flegmázott velem hogy kár volt lefeküdnie velem ha igy állok hozzá, ebből elegem lett és ha nem látom lenne értelme akkor nemet mondok a sexre azota meg csak a balhé van hogy csak őt nem kívánom és én őt meg csalom stb holott magának köszönheti mert nekem nem tesz sziveséget azzal hogy lefekszik velem mintha annyira csúnya lennék vagy mi, ez a kettő szörnyű benne és elviselhetetlen és nem tudom hogyan változtathatnék ezen.

30/N ő pedig 35/F

#együttélés, pénz, kapcsolatok, tanácsok
2020. aug. 10. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És nem tudok vele, mit kezdeni hogy lássa be ez igy nem élet és változtasson egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni vagyis én kevés vagyok ehhez.
2020. aug. 10. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:

A kijelentèsre egèszen biztos van más mód is, ne neten olvasgass, hanem keress fel egy ügyvèdet inkább.

Olyan nincs, hogy a szomszèdok hozzájárulása kelljen ahhoz, hogy valakit kitegyèl a saját lakasodból.

2020. aug. 11. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kijelentéshez semmi nem kell, csak 1 tulajdoni lap a lakásról amit pár ezer ft-ért ki kell váltani. Azzal besétálsz egy kormányablakba és kijelenteted. Se tanú, se semmi nem kell hozzá, rajtad és a tulajdoni lapon kívül. Mi már megcsináltuk lakásvásárláskor, az előző lakókat kijelentkeztettük.

A pasit meg dobd ki a francba.

2020. aug. 11. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!