Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, Hölgyek, akik túlságosan is szigorúak a párjukhoz? Szituációkra is kíváncsi lennék. Kort írjatok, ha kérhetem.
Mit értesz ez alatt?
Mert mindenkinél más az elvárás, és más a tűrőképesség.
Én már többször megkaptam a páromtól, hogy olyan vagyok, mint Fidel Castro... de nem fejtette ki bővebben.
Ez teljesen relatív, és mindenki mást tart szigorúságnak. Itt is láttam már olyan kiírásokat is, hogy azért tartja házisárkánynak a fiú a nőjét, mert az rá mer kérdezni, hogy hova megy, kivel, és mikorra lehet hazavárni, ill. elvárja, hogyha késik, akkor telefonáljon. Nekem ez alap, főleg ha együtt élünk, mert nem akarok feleslegesen aggódni, hogy mi történt vele, vagy tudjam, hol van, ha baj történik. De más meg korlátozásként éli meg.
Vagy ha már nem töltöttünk több hete minőségi időt együtt, nem örülök neki, ha az előre megbeszélt programot lemondja, mert haverozni akar (de nem tiltom tőlük, és ált. semmi bajom nincs azzal, hogy a barátaival legyen, nem tiltom az alkoholtól stb :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!