Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak olyan lányok, Hölgyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, Hölgyek, akik túlságosan is szigorúak a párjukhoz? Szituációkra is kíváncsi lennék. Kort írjatok, ha kérhetem.

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz ez alatt?

Mert mindenkinél más az elvárás, és más a tűrőképesség.

Én már többször megkaptam a páromtól, hogy olyan vagyok, mint Fidel Castro... de nem fejtette ki bővebben.

2017. máj. 18. 12:54
 2/6 Sunshinedoll ***** válasza:
43%
Nekem az előző párom azt mondta, hogy nagyon szigorú vagyok, de nem mondta, miért :D
2017. máj. 18. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen relatív, és mindenki mást tart szigorúságnak. Itt is láttam már olyan kiírásokat is, hogy azért tartja házisárkánynak a fiú a nőjét, mert az rá mer kérdezni, hogy hova megy, kivel, és mikorra lehet hazavárni, ill. elvárja, hogyha késik, akkor telefonáljon. Nekem ez alap, főleg ha együtt élünk, mert nem akarok feleslegesen aggódni, hogy mi történt vele, vagy tudjam, hol van, ha baj történik. De más meg korlátozásként éli meg.

Vagy ha már nem töltöttünk több hete minőségi időt együtt, nem örülök neki, ha az előre megbeszélt programot lemondja, mert haverozni akar (de nem tiltom tőlük, és ált. semmi bajom nincs azzal, hogy a barátaival legyen, nem tiltom az alkoholtól stb :D).

2017. máj. 18. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok, egyébként 28N, és együtt élek a párommal, akinek eddig nem volt panasza rám ilyen téren... legalábbis szemtől szembe :D.
2017. máj. 18. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szokta mondani a párom hogy fegyőr vagyok de mi ezen röhögünk :-D Amugy tudja h jót akarok ezek csak ilyen apróságok h "szigorú" vagyok mert amugy mondja h igazam van :-) (pl raszolok h mosdon kezet ha hazajon vhonnan, ne igyon sok cukros üdítőt, meg hasonlok..) Azt sose mondom h ezzel v azzal ne menjen abba nemszólok bele
2017. máj. 21. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a túl szigorú aki a másik élete felett akar teljesen uralkodni.
2020. aug. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!