Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulsagosan a multban elek, kiszakithat valami ebbol, vagy ez az oregedes velejaroja, sok a felhalmozodott emlek? 42F.
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 09:29
1/12 anonim válasza:
Esetleg ha kifejtenéd egy kicsit bővebben, hogy mi a kérdés akkor írnék egy véleményt...
30/N
2/12 A kérdező kommentje:
Talan nem tudtam megfeleloen feldolgozni fiatalabbkori csalodasokat betenni az ajtot mogottem azok fele akik,anno,kizartak eletukbol.
2016. aug. 7. 09:42
3/12 anonim válasza:
Én má r most 24 évesen így vagyok... Remélem nm is leszek 40...
4/12 anonim válasza:
Az életed felét leélted! -Ideje lenne már a jelennel, jövővel foglalkozni...
Akarni kell jól érezni magad, azt nem nyújtják tálcán. (1974)
5/12 anonim válasza:
szerintem az új élmények segíthetnek.
6/12 anonim válasza:
Van családod vagy egyedül vagy? Nem igazán érthető a kérdés, hogy konkrétan mi bánt, mi a problémád.?
7/12 Titusztitusz válasza:
Szerintem nem az "öregedés" jele az ilyesmi, mivel énis pontosan ilyen természetü vagyok, éshát az egészben az a legjobb, hogy ilyen voltam már tízévesen is...Úgyhogy "öregséggel" nemigen lehet magyarázni ezt a dolgot...
8/12 anonim válasza:
A "B" oldalon is vannak jó számok!
9/12 anonim válasza:
A jelenbe fektesd az energiád, a múlton változtatni már úgy sem tudsz. Mondom ezt úgy, hogy rám is jellemző a múltba tekingetés, de ésszel belátható, hogy nincs sok értelme.
10/12 anonim válasza:
Kezdj valami újba, szerezz új emlékeket és tanulj a hibáidból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!