Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nyitott kapcsolat ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat ekkora hátránnyal jár?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem akiket érint: áruljátok el, hogy bírjátok nő létetekre, hogy az adott férfi vasárnap máshoz látogat a ti tudtotokkal?

Nekem mindig fura volt látni, hallani ilyet, és elképzelni nem tudom, hogy tudtok így élni. Ez a nyitott kapcsolat szerintem halál, de javítsatok ki, ha nem nekem van igazam. Fogadjátok mély sajnálatomat, és együttérzésemet.

2020. aug. 2. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Nalunk en megyek felre kedden. Igy se konnyu a buntudat miatt, mivel tud rola.

N

2020. aug. 2. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akik nyitott kapcsolatban vannak, azok legjobb esetben mind a ketten néha néha félre lépnek és ez bele fér nekik.
2020. aug. 3. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Voltam nemhagyományos párkapcsolatban, így működött:

Nem zavar, ha mással van, mert nem akarom birtokolni (számomra ez az alapvetés, innen indul minden). Amiben osszeillunk, amit szeretünk együtt csinálni, amennyire szükségem van belőle, azt megadja. Emellett mástól, mást kap, és én is. Örülünk, hogy ami nekünk együtt nem passzol, abból se maradunk ki. (akár szexuálisan, akár érzelmileg, stb. Pl engem ne vigyen komolyzenei koncertre, B viszont szereti azt is. Nyilván utána övék az este, és az ágyban se ugyanúgy vannak, mint mi. De én se maradok le, a kolcsonos nyitottság és teljes őszinteség alap)

A gyerekek előtt működött, most a két kicsi leköti minden energiánkat, szóval nincs más. De a kérdés nyitott, ha változtatni akarunk, mindig meg tudjuk beszélni (ez a másik alapvetés. Intelligens, érzelmi zsarolastol mentes, nyitott, őszinte légkör, ahol tisztában vagyunk a saját vagyainkkal, határainkkal, és Tiszteljük a másik vágyait és határait).

2020. aug. 9. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Akinek van önbecsülése, az nem fogadja el, hogy leminősítsék, és a szeme láttára csalják.
2020. aug. 10. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy aki a tapasztalatait őszintén leírja, azt leminősítik lásd: 3-as, s akinek lila fingja sincs az egészről, csak elsüt egy közhelyet (4-es) azt meg díjazzák.

Engem nem érdekelnek ezek a minősítések, csak sajnálom az időt arra, hogy itt megosszam a nagyon jól működő, ezért életképes tapasztalataimat.

2020. aug. 10. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!