Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, el tudnátok képzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, el tudnátok képzelni egy olyan komoly kapcsolatot, ahol soha nem költözhettek oda a másikhoz?

Figyelt kérdés

Minden nap találkoznátok, meg eljárnátok mindenfelé, szex is lenne, de a nap végén mindenki menne a saját lakásába/házába, tehát nem mennétek a nap 24 órájában a másik idegeire, megmaradna az intimitás, meg egy kis titokzatosság (nem sza.rnátok a másik előtt, meg nem lenne szétdobálva a tampon, nem finganátok be a paplan alá, nem kellene reggelente a büdös szájszagra ébredni, stb.), hogy ne ábránduljon ki a másikból.

Belemennétek ilyen kapcsolatba? (tulajdonképp imntha mindig radiznátok, és mindig csak a legjobb formátokban látnának).

2020. júl. 31. 09:22
 151/176 anonim ***** válasza:
90%
Te meg egy torzult személyiség!
2020. júl. 31. 17:53
 152/176 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, miért írtam. Ha valami undorítót csinálok, akkor azt egy névtelen oldalon bevallom. Ha valaki rám ír itt privátban, nem válaszolok máshogy, mint ahogy nyilvánosan tenném.

Nem mindenki szaglássza a pináját. Ha tenném, bevallanám, nem veszítek semmit. Csak azt akartam mondani, hogy kicsit jobbak az emberek, mint amilyen véleménnyel vagy róluk. A büdös életben nem szagoltam meg a nemi szervem vagy a használt bugyimat.

De hogy ha te ezt láttad, ha anyukád dobálózott a tamponjával és előtted szagolgatta a lába közé dugott ujját, akkor totál megértem, miért hiszed ezt minden emberről, és megértem az álláspontodat is.

2020. júl. 31. 17:54
 153/176 A kérdező kommentje:
152. Hát nekem eddig ezt minden nő, akivel beszéltem, bevallotta, hogy szagolgatja az ujját, miután fogdosta a pináját, mert kíváncsi a szagra, nem tudom te miért nem, biztosan így akarsz nekem imponálni, vagy valami...
2020. júl. 31. 17:59
 154/176 A kérdező kommentje:
De akkor sem költözhetnél oda hozzám.
2020. júl. 31. 18:00
 155/176 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted a kommentelő imponálni akár neked? 😂

Ugyan mi a rossebbnek akarna bármit is tőled?

Szerintem őszintén leírta, hogy nincsenek ilyen szokásai.

2020. júl. 31. 18:07
 156/176 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis hozzászóló.
2020. júl. 31. 18:08
 157/176 A kérdező kommentje:
155. Dehogy őszintén. Az nem indok, hogy egy anonim oldalon úgyis bevallaná! Pont hogy nem, mert azzal elismerné, hogy nekem van igazam mindenben, így meg tudja mondani "látatlanba", hogy na ugye, hogy mégsem...
2020. júl. 31. 18:13
 158/176 anonim ***** válasza:
85%
Téged se az eszedért fognak ellopni!
2020. júl. 31. 18:14
 159/176 A kérdező kommentje:
Csak meg kell nézni ebben a témakörben a válaszokat. A nők alapvető dolgokat képesek letagadni, még össze is zárnak, csak hogy nehogy rossz színben tűnjön fel a női nem bizonyos dolgokban.
2020. júl. 31. 18:15
 160/176 A kérdező kommentje:
158. Akkor a kinézetem miatt?
2020. júl. 31. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!