Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, el tudnátok képzelni egy olyan komoly kapcsolatot, ahol soha nem költözhettek oda a másikhoz?
Minden nap találkoznátok, meg eljárnátok mindenfelé, szex is lenne, de a nap végén mindenki menne a saját lakásába/házába, tehát nem mennétek a nap 24 órájában a másik idegeire, megmaradna az intimitás, meg egy kis titokzatosság (nem sza.rnátok a másik előtt, meg nem lenne szétdobálva a tampon, nem finganátok be a paplan alá, nem kellene reggelente a büdös szájszagra ébredni, stb.), hogy ne ábránduljon ki a másikból.
Belemennétek ilyen kapcsolatba? (tulajdonképp imntha mindig radiznátok, és mindig csak a legjobb formátokban látnának).
40 évesen alakítottam ki egy ilyen kapcsolatot, pont erre vágytam. Gyerekem van, saját otthonom, egy adott anyagi helyzetem. A barátommal nem lakunk távol egymástól, Ő más szempontok miatt de hasonlóan gondolkodott, jónak találta ezt a verziót. Ebbe még az is belefér,hogy együtt aludjunk, pl. egy későig tartó program után nem megy haza zavarva a Vele együtt élő hozzátartozóját.
Viszont huszonévesen, amikor házasságot, gyereket, közös otthont terveztem, nem tudtam volna elképzelni ilyet.
Ezt általában házasság után, már egy adott élethelyzetet kialakítva érdemes megélni.
Én nem. Csak azok mennek egymás idegeire, akik nem illenek össze. Egyébként miért gondolod, hogy a nők szétdobálják a tampont? A sz.ráshoz meg nem kell közönség, normális ember nem fing direkt a takaró alá. Fiataloknak akik családot akarnak ez nem ideális kapcsolat.
Ja, egyébként ha külön háztartásban élnek a felek, az nem megoldható, hogy mindennap találkozzanak.
Nálam kizárt.
Egy komoly kapcsolat nálam együttélést jelent, kvázi család leszünk már ketten.
Olyannal egyszerűen nem jövök össze, akivel egymás idegeire mennénk.
Azt meg nem is igazán értem, hogy miért kéne "egymás előtt szrni" meg szétdobálni a tampont.... Van fürdőszobánk amin csukható az ajtó, van szemetesünk, stb...???
Nem tudom ez alapján, hogy egyáltalán komoly-e a kérdés... de nem, nem tudnék elképzelni ilyen örök randizgatós "kapcsolatot".
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!