Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, el tudnátok képzelni egy olyan komoly kapcsolatot, ahol soha nem költözhettek oda a másikhoz?
Minden nap találkoznátok, meg eljárnátok mindenfelé, szex is lenne, de a nap végén mindenki menne a saját lakásába/házába, tehát nem mennétek a nap 24 órájában a másik idegeire, megmaradna az intimitás, meg egy kis titokzatosság (nem sza.rnátok a másik előtt, meg nem lenne szétdobálva a tampon, nem finganátok be a paplan alá, nem kellene reggelente a büdös szájszagra ébredni, stb.), hogy ne ábránduljon ki a másikból.
Belemennétek ilyen kapcsolatba? (tulajdonképp imntha mindig radiznátok, és mindig csak a legjobb formátokban látnának).
Persze, tagadja csak mindenki, meg nem is simogatjátok magatokat sosem, ugye? Mese habbal.
Az is bizonyított tény, hogy az emberek nagy része seggtörlés után megvizsgálja alaposan a wc-papíron a "lenyomatot".
93. enm troll kérdés, ti mentetek el ebbe az irányba, hogy hát a természetes dolgokat el kell fogadni, blabla... az emberek ezeket csinálják és kész.
Ezért maradnék inkább a különélős-randizós megoldásnál.
Mi az, hogy nem simogatjuk magunkat? De, képzeld el, hogy szoktam maszturbálni, pedig remek a nemi életünk is, de teljesen természetes dolog ez is.
Nem tudom hogy milyen frusztracióid vannak, de ez már beteges.
Mit érdekel téged, hogy a másik milyen módon végzi a dolgát a WC-n?
"Mit érdekel téged, hogy a másik milyen módon végzi a dolgát a WC-n?"
Hát pont ez az, hogy nem érdekel, ezért nem akarok együtt lakni! Otthon úgy büdösíti be a lakását, meg úgy szarozza össze a budikefét, ahogy akarja, de nálam nem vagyok rá kíváncsi.
"Mi az, hogy nem simogatjuk magunkat?"
Tudom, hogy simogatják magukat, meg utána megszagolják az ujjukat, (némelyik meg is kóstolja) az egyik nő mondta itt azt, hogy ez undi, pedig ezt szokták a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!