Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, el tudnátok képzelni egy olyan komoly kapcsolatot, ahol soha nem költözhettek oda a másikhoz?
Minden nap találkoznátok, meg eljárnátok mindenfelé, szex is lenne, de a nap végén mindenki menne a saját lakásába/házába, tehát nem mennétek a nap 24 órájában a másik idegeire, megmaradna az intimitás, meg egy kis titokzatosság (nem sza.rnátok a másik előtt, meg nem lenne szétdobálva a tampon, nem finganátok be a paplan alá, nem kellene reggelente a büdös szájszagra ébredni, stb.), hogy ne ábránduljon ki a másikból.
Belemennétek ilyen kapcsolatba? (tulajdonképp imntha mindig radiznátok, és mindig csak a legjobb formátokban látnának).
138. Dehogy elégített. Tudod ki csókolná meg úgy utána. Jól megvagyok orál nélkül. Úgyis általában csak a pasi kedvéért csinálnák a nők, nekem meg úgy nem kell. Mondjuk a csóknál is egy idő után elkezdek öklendezni, amikor már megérzem a nyálát a számban, de az még belefér, tudom türtőztetni magam.
Nem úgy, hanem felnyúlnak és az ujjukat szagolgatják, vagy megnyalják. -.-
"De ezek szerint te szagolgatod az undormány farkad."
persze, hogy szagolgatom, minden pasi szagolgatja. Ahogy minden nő is a levetett bugyiját, mielőtt a szennyesbe dobja, és megnézi nincs e rajta elöl-hátul díszcsík.
De basszus, most írod le, milyen undorítóak vagyunk, erre SZAGOLGATOD A FARKAD???
Te totál beteg vagy.
Értem, amit írsz, pinát, farkat szagolni UNDORÍTÓ, de te mégis csinálod! Akkor mégsem tartod annyira undorítónak, ha csinálod.
Ez valami beteg fétis lesz.
Én nem szoktam belepisilni a zuhanyzóba. Minek hazudnék egy névtelen oldalon? Hánytam már a csapba, mert a vécéig nem értem el. (Nálam külön van.) Vagy az orrom sokszor szokott vérezni, utána muszáj kimosnom a csapnál, hogy ne száradjon bele a vér. Télen pedig bekenem belül az orrom, ez tűnhet fikázásnak, de nem keresek semmit.
Tegnap sírtam, és úgy folyt az orrom, hogy egy zsepibe nem fért bele a takony, kibugyborékolt a szélén, és összekentem vele a kezem.
De nem szagolgatom a bugyimat, mint valami beteg japán fogyatékos, és a pinámat sem piszkálom és szagolgatom. Ahogy írtad, ez undorító, és amit undorítónak tartok, azt nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!