Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, el tudnátok képzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, el tudnátok képzelni egy olyan komoly kapcsolatot, ahol soha nem költözhettek oda a másikhoz?

Figyelt kérdés

Minden nap találkoznátok, meg eljárnátok mindenfelé, szex is lenne, de a nap végén mindenki menne a saját lakásába/házába, tehát nem mennétek a nap 24 órájában a másik idegeire, megmaradna az intimitás, meg egy kis titokzatosság (nem sza.rnátok a másik előtt, meg nem lenne szétdobálva a tampon, nem finganátok be a paplan alá, nem kellene reggelente a büdös szájszagra ébredni, stb.), hogy ne ábránduljon ki a másikból.

Belemennétek ilyen kapcsolatba? (tulajdonképp imntha mindig radiznátok, és mindig csak a legjobb formátokban látnának).

2020. júl. 31. 09:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/176 anonim ***** válasza:
85%
Nem. A különszobát még én is adom, de nem tudnék szexelni olyannal, aki ennyire undorodik tőlem, mint embertől.
2020. júl. 31. 10:24
 32/176 A kérdező kommentje:

Csak a kiábrándító dolgok nem érdekelnek. Pl. ha látnám, hogy már 2-3 nap után nő a szőre, meg a koszos, foltos bugyi a szennyesben, meg betéthegyek a szekrényben, meg hogy mennyi budipapírt használt el egy kulázás után, stb. .

Mondjuk szerintem ezt egy nő nem is szívesen mutogatja, szóval ez mindenkinek jó lenne.

2020. júl. 31. 10:24
 33/176 anonim ***** válasza:
93%
Pedig én kifejezetten szeretem mutogatni nő létemre, hogy mennyi budipapírt használtam el szarás után. :)
2020. júl. 31. 10:26
 34/176 anonim ***** válasza:
87%

"Még azt is megengedem hogy feljöjjön a lakásomra, csak nem élnénk egy fedél alatt"

Te olyan cuki vagy! Beengeded a lakásodba azt a nőt aki beenged a testébe? Micsoda kegy....

Figyelj, te beteg vagy. Kezeltesd magad, mert az ilyen összejárós kapcsolatok inkább a 40+ elvált emberek stílusa, fiatal nő még többnyire családot akar és gyereket.

De ha nem....akkor is egy PARTNERT aki elfogadja. Az pedig hogy te undorodsz a másiktól bizonyos helyzetekben, pont azt mutatja, hogy nem vagy alkalmas párkapcsolatra.

35/176 anonim ***** válasza:
94%
elleni? komolyan?
 36/176 anonim ***** válasza:
91%

Amiről Te írsz kérdező nem komoly kapcsolat.Én ilyen módon élek a párommal de nem azok miatt az okok miatt amiket Te írsz.

Ezek egyébként is elkerülhetetlenek. Ha elmentek nyaralni pár napra pl. mi van? Komoly kapcsolatban akár el is mehettek :)

Ne menjen WC-re? Vagy reggel osonjon ki mielőtt felébredsz és mosson fogat? Mert ha egyébként ezek megtörténnek máris dobod.

2020. júl. 31. 10:27
 37/176 anonim ***** válasza:
94%
De te milyen helyen élsz, ahol ennyire alapvető mocskos állat módjára viselkedni? Széthagyott tamponok, betéthegyek a szekrényben, WTF????? Hol látsz te ilyeneket??
2020. júl. 31. 10:27
 38/176 A kérdező kommentje:

"összejárós kapcsolatok inkább a 40+ elvált emberek stílusa"

De hát én 40 feletti vagyok!

2020. júl. 31. 10:28
 39/176 anonim ***** válasza:
87%
37-es, innen látszik, hogy nem volt nője.
2020. júl. 31. 10:29
 40/176 anonim ***** válasza:
83%

Az nyilvánvaló az elejétől, de ezek szerint ha ez komoly akkor a családja, ismerősei elég érdekesek lehetnek....

2020. júl. 31. 10:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!