Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom az én lusta ,unalmas luxuséletemet akarja élni, én meg az ő vagány igazi életét?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és összejöttem egy szegény vidéki sráccal aki annyira szégyenli hogy hogy él, hogy megjátsza magát előttem és úgy csinál mintha gazdag lenne Ezért azt hazudja hogy szobát bérel ahova a főbérlő senkit nem enged fel így felesleges oda mennem. Ez a hazudozás 3 hónapja megy... Kifaggatattam ismerőssel a főnökét, hogy egy komfort nélküli faházban lakik vidéken az erdő szélén ,ahol kályhával fűt és állatokat tart. A főnöke vitt neki télen fát, stb. és mivel jóbarátja az ismerősnek a főnök, amiről ő nem tud, részleteket is elárult. Szerintem ez tök romantikus, a barátom meg szégyenli. Ezért itt dekkolt nálam hetekig a kényelmes és unalmas luxuslakásomban ahol állandó elmebeteg harc van a szomszédokkal , bámulta a netet, masszázszuhanyzott.Itt van minden , 2 fürdőszoba, csúcstechnika, de az életem steril és unalmas ,olyan mint egy lárvának, ennyi erővel leélhetném egy pszichiátriai zártosztályon is. Mindenáron ide akar költözni, de én ha itt van már attól is feszült vagyok, meg az egész helytől. Legszìvesebben hozzá költöznék és az ő életét élném, de azt se árulja el hol lakik annyira szégyenli.2020. júl. 31. 08:37
41/46 anonim válasza:
Kérdező, ha te a nomád életre vágysz , akkor eléggé naiv vagy, és ezt azért írom, mert a leírtak alapján neked fogalmad sincs arról, hogy az mit is jelent.
Mondd el neki, hogy neked mi a vágyad és megtalálhatjátok az arany középutat. Pl. a pénzedből kicserélhetitek a házán a nyílászárót, vagy fúrathattok kutat, ha az ivóvíz sincs nála megoldva.
Beszélj vele, nem számít, hogy hány éves vagy!
43/46 A kérdező kommentje:
Nem tudtam. Azóta rájöttem, hogy vagy nagyon ésszel kell csinálni, vagy meghagyni azért a komfortzónát is, mert hamar lepukkan az ember ha nincs kiugró, ugyan is a srác miatt hasonló helyzetbe kerültem egy időre a saját lakásomban( lehúzott, anyagilag és mentálisan is)., de ez várható volt ).
2021. nov. 28. 11:38
45/46 A kérdező kommentje:
De együtt vagyunk. Csak az alapprobléma fennáll. Plusz rájöttem csak azért élt úgy, mert lusta volt váltani és igénytelen. Na meg önző valahol. Elvégre csak magával kellett így foglalkoznia, nem kell kiadni rezsire. Illetve mióta velem van tőlem vár el mindent.
2021. nov. 28. 16:52
46/46 anonim válasza:
Ó, akkor jobban jársz, ha szakítasz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!