Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha a barátom az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom az én lusta ,unalmas luxuséletemet akarja élni, én meg az ő vagány igazi életét?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és összejöttem egy szegény vidéki sráccal aki annyira szégyenli hogy hogy él, hogy megjátsza magát előttem és úgy csinál mintha gazdag lenne Ezért azt hazudja hogy szobát bérel ahova a főbérlő senkit nem enged fel így felesleges oda mennem. Ez a hazudozás 3 hónapja megy... Kifaggatattam ismerőssel a főnökét, hogy egy komfort nélküli faházban lakik vidéken az erdő szélén ,ahol kályhával fűt és állatokat tart. A főnöke vitt neki télen fát, stb. és mivel jóbarátja az ismerősnek a főnök, amiről ő nem tud, részleteket is elárult. Szerintem ez tök romantikus, a barátom meg szégyenli. Ezért itt dekkolt nálam hetekig a kényelmes és unalmas luxuslakásomban ahol állandó elmebeteg harc van a szomszédokkal , bámulta a netet, masszázszuhanyzott.Itt van minden , 2 fürdőszoba, csúcstechnika, de az életem steril és unalmas ,olyan mint egy lárvának, ennyi erővel leélhetném egy pszichiátriai zártosztályon is. Mindenáron ide akar költözni, de én ha itt van már attól is feszült vagyok, meg az egész helytől. Legszìvesebben hozzá költöznék és az ő életét élném, de azt se árulja el hol lakik annyira szégyenli.

2020. júl. 31. 08:37
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek téged szerintem mond el őszintén neki hogy tudsz mindent róla es ne szégyelje úgy fogadod el ahogy van.🙂 Ez a leghelyesebb.🙂 Elmondhatod azt is hogy neked tetszik az ő élete és szívesen lennél ott vele. 🙂 Talán igy lesz valami amit pozitívként kihozhattok ebből a dologból.
2020. aug. 1. 08:23
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már kérdezted nyáron is, hogy a címét se árulja el.

Annyira nem vagy szerelmes, ha az se tölt el örömmel, hogy veled van a luxusmagányodban.

Ő meg élvezi a melegvizet

2020. okt. 25. 16:59
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is nem romantikus hanem csóró..

Persze hogy hozzad akar koltozni a kenyelembe, te vagy neki a megvaltas kb.

Örülök hogy unatkozol, javaslok munkat, onkenteskedest mondjuk beteg gyerekeknel, tanulást vagy barmit ami lefoglal.

Nem olyan egyszerű fával befűteni főleg ha nincs fád, de ha van is sokszor befagy az ember segge,. Akkor nem fázol ha nem vagy csóró. Es tuti az osszes nyílászáró is sz.r ha ilyen takolmanyba lakik, es ha nincs/ sz.r a szigeteles a hazon ( es mivel csóró gyanítom az) fel se tudod fűteni, kimegy a meleg rögtön, szoval jócskán szívás. Tehat nem az a baj alapbol h faval fűt hanem h szegény. Persze hogy nem dicsekedik ezzel, de jobb vigyazni az ilyen kamugepekkel.

Kihasználna hidd el. De ha szerinted nem gáz mond el neki hogy tudod az igazat es hogy a faházba laknal. Kíváncsi vagyok mit reagál.

2020. okt. 25. 18:12
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindíg te vágnád a fát és mindenért meg kellene küzdened hidd el hiányolnád a kényelmet! N41
2020. okt. 25. 20:38
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi szükség volt ismét kiemelni, hónapok óta nem lehet megbeszélni ezt a barátoddal?
2020. okt. 26. 03:25
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"úgy csinál mintha gazdag lenne Ezért azt hazudja hogy szobát bérel ahova a főbérlő senkit nem enged fel így felesleges oda mennem"

Hát igen, mivel a gazdagok egyik ismérve hogy csak szobát bérelnek, ahová senkit sem vihetnek fel.

Én is olvastam egyébként a Matildát, magyarul is és angolul is, jó könyv. Ez a "nem árultam el minden részletet, ezért tűnik kamunak" elég gyengusra sikeredett. Általában a több mesével teleszőtt sztorin látszik a legjobban hogy kamu.

2020. okt. 26. 06:30
 27/46 A kérdező kommentje:
Kedves 23.illetve 25.-ös illetve utolsó vàlaszoló. Nos. 23-as és 25ös, igen ezért emeltem ki. Neked van igazad, ideköltözött hozzám és kihasznàl. Voltam nála azóta, zorallabbak a körülmények, mint ahogy gondoltam, a legrosszabbra gondoljatok. Amúgy nem kamukérdés, csak kicsit kiszíneztem a sztorit de igaz. Nyilvàn itt sokan kiszínezik, mert senki nem akar lebukni a kérdésével, hogy a pàrja, főnöke, falubelije, ismerőse is fenn van itt, aztàn megtalálja mert pont hasonló tèmàban keresgèl. Kérdés volt-e ilyen és mennyi az esélye. Ez az oldal anonim ezért nyilván olyanok ìrnak ide nagyrészt, akiknek nyilvánosan ciki. Nekem is ciki lenne felvàllalni, hogy környezetvédő vagyok, gazdag családból származom, mégis "csóró" szeretnék inkább lenni, mert a 'másik oldal' összes mocskával szembesültem már gyerekkoromtól kezdve és elegem van abból az èletből. Lehet ez fura, de biztos más is van ìgy. Erre összeakadok egy olyannal aki meg pont a szegénységből akar feltörni az èn hátamon, pedig úgy csinàlt mint aki lázadásból csinálná csak. Hát nem könnyű. Amúgy a kérdést eléggé kapkodva és ezért túl tagoltan figalmaztam meg bevallom szar lett...
2020. okt. 26. 10:43
 28/46 anonim ***** válasza:
31%
#27 köszönjük hogy beismerted, hogy kamu kérdés.
2020. okt. 26. 14:33
 29/46 A kérdező kommentje:
Nem beismertem, hanem csak közöltem ,hogy vannak benne ferdítések. Amúgy a leírtnál kicsit durvább a sztori. Ennyi.
2020. okt. 26. 15:50
 30/46 anonim ***** válasza:
67%
#29 a politikus sem hazudik, csak szándékosan téved. :)
2020. okt. 26. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!