Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt mindenki ilyen vagány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mindenki ilyen vagány, hogy az első megcsalás alkalmával elhagyná a párját?

Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem vagányság, hanem alapvető.

Ha ő semmibe vette az iránta mutatott hűségemet és bizalmamat, akkor nincs miről beszélni, vége. Ha valaki ilyen módon földbe taposná az érzelmeimet, akkor nem szeret, de legalábbis nem eléggé. Egy ilyennel pedig mégis miért maradnék együtt?

2020. júl. 24. 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
27%

ITT.

A valóságban meg örülnek, hogy nem egyedül kell fizetni a lakáshitelt.

2020. júl. 24. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
45%

Igen, pofázni könnyű, de érdekes módon a valóságban én se azt tapasztalom, hogy rögtön otthagyná a megcsalt fél a megcsalót. Itt a nagytöbbségnek csak a szája jár, mást nem is igazán tudnak.

2020. júl. 24. 22:58
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Az én környezetemben többen is váltak megcsalás miatt. Volt ahol a gyanú igazából be se igazolódott csak sok volt a jel és a nő borította a 10+ éves házasságát.

Persze olyat is ismerek aki a nyílt titokként kezelt félrelépések ellenére is szült még egyet a halott házasságába vagy épp összeházasodtak a megcsalás(ok) ellenére is.

Engem még nem csaltak meg (és én se csaltam) így soha nem próbáltam ki mit tennék. De ha nem is szakítok azonnal a bizalom elvesztése megöli a kapcsolatot. És ezért legfeljebb pár hónappal vagy egy évvel később történik a szakítás.

Szerencsére a környezetemben ez a minta a gyakoribb. Így nekem is ez lenne a normális.

2020. júl. 24. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Persze, de ITT senki soha nem is ment, vagy menne félre.
2020. júl. 24. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

5.-nek.

És tényleg! :)

Itt minden nő, de még sok férfi...férfi?...is lekamuzza, hogy ők a NAGYSZENTHŰSÉGESEGÉSZÉLETREEGYPÁROMLESZASÍRIG emberek.

2020. júl. 24. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Miert, mi ezen olyan meglepo? En is hallottam mar olyanokrol, akik egyutt vannak a megcsalas ellenere is, de ok ilyen alacsony iq-ju eszlenyek akiknek a megcsalas az hozzatartozik a kapcsolathoz. Normalis embereknel nem nagyon tapasztalom, hogy egyutt maradnanak.
2020. júl. 24. 23:10
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

Van ennyi önbecsülésem, mondjuk úgy. Én szerettem szingli lenni, nyomós ok kellett ahhoz, hogy valakivel összejöjjek. Gondolj bele, ha arra sem képes, hogy hűséges legyen, ami azért nem nagy kérés, akkor szerinted nem húznék a picsába azonnal? :D Van is hova, van is miből, el is vagyok egyedül, nekem egy ember addig kell, amíg ember és nem féreg. Mert ezzel azonnal elvág nálam minden érzelmet.

És nem csak a szám nagy, exemet már a megcsalás előszeléért is kivágtam. Majd azt hiszi, erre pazarlom az időm, hogyne... :)

2020. júl. 24. 23:47
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Egy megcsalás is bőven sok. Ez nem olyan dolog hogy akkor rossz ha szokássá válik hanem olyan hogy egyszer lehet csak hibázni mert azzal annyira elrontja a kapcsolatot az ember hogy értelmetlen folytatni. Miért lennék én olyan hülye hogy olyannal vagyok együtt aki a szemembe hazudja hogy szeret de lazán lefekszik mással?
2020. júl. 25. 00:40
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2020. júl. 25. 00:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!