Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom az én lusta ,unalmas luxuséletemet akarja élni, én meg az ő vagány igazi életét?
Jaaj maradjatok már, a "kamuzással", mintha itt minden kérdés őszinte lenne vagy meg lehetne mondani az igazságtartalmát, azert ez nem egy 100 válaszos eposz ami 70x volt kiemelve.
Annyit kellett volna a kérdezőnek írni, hogy "mit tegyek, ha a baratom hazudik az életkörülményeiről?" Es a leírásban egy "Pl.:" után leírja majdnem ugyanazt amit az előbb. Írhatta volna akár azt is, hogy "valamiről eszebe jutott" (angol romantikus irodalom: Charles Dickens, Jane Austin, ha gyépés akkor felhozza az Aladdint), az is jó ha azt mondja "az egyik ismerőse van ilyen helyzetben" ezekkel még nagyobb kamut gyárt amivel kevesebben kötnek bele a kérdésbe.
Na de visszatérve a szórakoztató ponyvaregényhez: kérdező most hogy voltal nala meg mindig cserelnél vele? Miert nem mentél a penzedből egy jó kis ottalvós hegyi túrára, az majdnem olyan mint egy romhalmazban fagyoskodni. Szerintem buta vagy ha hagyod magad kihasznalni, de nem ítellek el, hiszen én bármikor kitartanám a szerelmemet 1-2 szép szóert - bár neked nem kell utanoznod a jellemhibamat a sajat károdra. Ülj le vele, hogy hajlandó-e őszinte lenni, aztan beszélj vele a tapasztalatairól meg az életcéljairól. Nem kell burzsujkodni csak azért mert van tető a fejetek felett meg van angol WC. Ha együttmaradtok akkor ajánlom a sok kempingezést,túrázást, városnézést, kalandparkot, wellness hétveget, filmnézést meg közös akarmit ami belefér, mert az emberek változhatnak jó irányba, de ha megint nagy hazugságon csíped akkor ez szerintem benne marad mar és nem érdemes vesztegetned az idődet. Mert ha csak mondja, hogy megváltozik, de nem csinálja az mindig +1 hazugság, és egy idő után biztosra veheted, hogy képtelen kitörni a szokásaiból mert jellemgyenge vagy túl sok idő/negatív hatás kell neki. Az meg elég lesz szerintem ha a fűtött lakasból visszakerül a hűvös putriba, majd okosabb lesz a következő nőjével ha veled nem lesz az...
Mèg annyit, hogy a társadalomban minèl öregebb az ember, annál több pénzre és nagyobb kènyelemre van szüksége, tehát aki 20 évesen menő lázadó, az 40-50 évesen már csak 'bolond', 'alkoholista', 'csöves', különc helyett "ripacs öregasszony" stb. Tehát buktam a "sztorit".
A barárom legalább eddig önálló volt. Számomra kèső változtatni. Aki idősebb korban vállal gyereket arra is úgy néznek már a fiatal anyukák mint a véres rongyra, mondjuk szarul is néz ki egy öregedő kismama. Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Változtatni sose késő semmin (megfelelési kényszer, mások tekintetétől való félelem stb), nagyon sokat tudna segíteni pszichológus, ha a megfelelő szakembert megtalálod.
Tudod, sokan vállalnak 40 évesen vagy felette gyermeket és élnek boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!