Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha a barátom az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom az én lusta ,unalmas luxuséletemet akarja élni, én meg az ő vagány igazi életét?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és összejöttem egy szegény vidéki sráccal aki annyira szégyenli hogy hogy él, hogy megjátsza magát előttem és úgy csinál mintha gazdag lenne Ezért azt hazudja hogy szobát bérel ahova a főbérlő senkit nem enged fel így felesleges oda mennem. Ez a hazudozás 3 hónapja megy... Kifaggatattam ismerőssel a főnökét, hogy egy komfort nélküli faházban lakik vidéken az erdő szélén ,ahol kályhával fűt és állatokat tart. A főnöke vitt neki télen fát, stb. és mivel jóbarátja az ismerősnek a főnök, amiről ő nem tud, részleteket is elárult. Szerintem ez tök romantikus, a barátom meg szégyenli. Ezért itt dekkolt nálam hetekig a kényelmes és unalmas luxuslakásomban ahol állandó elmebeteg harc van a szomszédokkal , bámulta a netet, masszázszuhanyzott.Itt van minden , 2 fürdőszoba, csúcstechnika, de az életem steril és unalmas ,olyan mint egy lárvának, ennyi erővel leélhetném egy pszichiátriai zártosztályon is. Mindenáron ide akar költözni, de én ha itt van már attól is feszült vagyok, meg az egész helytől. Legszìvesebben hozzá költöznék és az ő életét élném, de azt se árulja el hol lakik annyira szégyenli.

2020. júl. 31. 08:37
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
96%

Jaaj maradjatok már, a "kamuzással", mintha itt minden kérdés őszinte lenne vagy meg lehetne mondani az igazságtartalmát, azert ez nem egy 100 válaszos eposz ami 70x volt kiemelve.

Annyit kellett volna a kérdezőnek írni, hogy "mit tegyek, ha a baratom hazudik az életkörülményeiről?" Es a leírásban egy "Pl.:" után leírja majdnem ugyanazt amit az előbb. Írhatta volna akár azt is, hogy "valamiről eszebe jutott" (angol romantikus irodalom: Charles Dickens, Jane Austin, ha gyépés akkor felhozza az Aladdint), az is jó ha azt mondja "az egyik ismerőse van ilyen helyzetben" ezekkel még nagyobb kamut gyárt amivel kevesebben kötnek bele a kérdésbe.

Na de visszatérve a szórakoztató ponyvaregényhez: kérdező most hogy voltal nala meg mindig cserelnél vele? Miert nem mentél a penzedből egy jó kis ottalvós hegyi túrára, az majdnem olyan mint egy romhalmazban fagyoskodni. Szerintem buta vagy ha hagyod magad kihasznalni, de nem ítellek el, hiszen én bármikor kitartanám a szerelmemet 1-2 szép szóert - bár neked nem kell utanoznod a jellemhibamat a sajat károdra. Ülj le vele, hogy hajlandó-e őszinte lenni, aztan beszélj vele a tapasztalatairól meg az életcéljairól. Nem kell burzsujkodni csak azért mert van tető a fejetek felett meg van angol WC. Ha együttmaradtok akkor ajánlom a sok kempingezést,túrázást, városnézést, kalandparkot, wellness hétveget, filmnézést meg közös akarmit ami belefér, mert az emberek változhatnak jó irányba, de ha megint nagy hazugságon csíped akkor ez szerintem benne marad mar és nem érdemes vesztegetned az idődet. Mert ha csak mondja, hogy megváltozik, de nem csinálja az mindig +1 hazugság, és egy idő után biztosra veheted, hogy képtelen kitörni a szokásaiból mert jellemgyenge vagy túl sok idő/negatív hatás kell neki. Az meg elég lesz szerintem ha a fűtött lakasból visszakerül a hűvös putriba, majd okosabb lesz a következő nőjével ha veled nem lesz az...

2020. okt. 26. 19:24
 32/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó vàlaszoló! Igazából az a baj, hogyha az ember feltesz itt egy kérdést, nehéz a magyarázatban összefoglalni minden apró részletet ami fontos lehet ès nyilván a kérdèsnek is szalonképesnek kell lennie. Igen, cserélnèk vele. Hogy miért? Mert 10 évvel fiatalabb vagyok nàla. Ami így kevés, mert esélyem nincs már 40-hez közel egy igazi életre. Ha 20 évvel lennèk fiatalabb, akkor méginkább cserélnèk vele. Akkor kellett volna vàltoztatnom. Nem hazaköltöznöm és a szüleim vagyonàn ellenni. Itt kezdődik a problèma. Ő egy önàlló èletű ember, èn meg örök èletemben a szüleim vagyonán és szoc.hàlóján(finoman fogalmaztam, itt egy csúnyàt írnèk legszívesebben) lógtam és azzal voltam elfoglalva hogy nem merek kimenni az utcàra, mert a szomszéd milliomos csajnak, vagy a húgomnak, akinek "bejött az èlet" épp trendibb a fellèpése és jobb a kocsija meg amúgy is dontosabb ember, és a parkolóban lealáz a tekintetével, amitől egész napra összeomlok... . Éred már? Amikor vele talàlkoztam akkor nyílt fel a szemem. Viszont ő a saját "mutatványához" ami lehet az elején làzadás volt, már öreg, ezért inkább az én életemet élné.... szóval van baj. 3 ève jutottam el addig, hogy leszakadjak a szüleimről. Még az albérletemet is anyám vàlasztotta ki, olyan erőszakosak. Mért nem mentem hegyi túrára? Tök egyszerű. Miután mögöttem àlltak árgus szemekkel a szüleim, egyszer elmentem kempingezni két hétre haverokkal, miutàn hazamentem, nem mertem bemenni a közértbe , mert kialvatlan voltam ès nehogy azt higgyèk csöves vagyok, ès anyàm közölte otthon hogy büdös vagyok(aznap nem zuhanyoztam) és nem volt rajtam smink stb. Belèmneveltèk a szoc. fóbiàt. Ha nem voltam kitűnő tanuló és az osztàly első trendi 5 gyereke között akkor én voltam a család szégyene. Amúgy is... sorolhatnám. Ő az első pasas az életemben aki normális, amikor legelőször megláttam màr akkor belémhatolt az ösztön, hogy vele még gyereket is vâllalnèk ami eddig a rémàlmom volt. Szóval fura ez az egèsz nagyon... ès szomorú. Hogy az ő fogslmazásával éljek, kaptunk mrg egy esélyt az èlettől. De mindketten túl későn.
2020. okt. 27. 08:52
 33/46 A kérdező kommentje:
Ja, még a gyerek se jön össze amúgy... kitalàlhatod miért. Amiért sok hasonló csajnak se mint én.
2020. okt. 27. 08:58
 34/46 A kérdező kommentje:

Mèg annyit, hogy a társadalomban minèl öregebb az ember, annál több pénzre és nagyobb kènyelemre van szüksége, tehát aki 20 évesen menő lázadó, az 40-50 évesen már csak 'bolond', 'alkoholista', 'csöves', különc helyett "ripacs öregasszony" stb. Tehát buktam a "sztorit".

A barárom legalább eddig önálló volt. Számomra kèső változtatni. Aki idősebb korban vállal gyereket arra is úgy néznek már a fiatal anyukák mint a véres rongyra, mondjuk szarul is néz ki egy öregedő kismama. Ennyi jutott hirtelen eszembe.

2020. okt. 27. 09:07
 35/46 A kérdező kommentje:
Utolsó vàlaszoló, bocs, azt kifelejtettem, hogy úgy voltam nála, hogy addig szekáltam és nyomozgattam utàna, hogy 2 óra agonizálás és 1 doboz cigi után odavitt... kicsit elképedtem, mert sokkal durvább mint gondoltam, de legalâbb ő csinált ott mindent magának!!, egy üres telekre a semmiből és megértem hogy büszke rà. (Miközben én a szüleim "izéjén lógtam"). Pont.
2020. okt. 27. 09:23
 36/46 anonim ***** válasza:
32%
Erre kapunk még több bullshitet. :D
2020. okt. 27. 09:26
 37/46 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked se lehet túl sok eszed és 20 alatt vagy az tuti... hagyjuk.
2020. okt. 27. 13:36
 38/46 anonim ***** válasza:
59%
#37 gondolod hogy az okos 20 év felettieket nem zavarják a kamuhegyek?
2020. okt. 27. 14:00
 39/46 anonim ***** válasza:
83%
Szia kérdező nagyon szimpi vagy sok boldogságot kívánok, na sajnáld ha nem 20 évesen lesz gyereked, a parkolóban fintorgók forduljanak fel, amúgy fel is fognak mert ugye ezzel zárja mindenki földi pályafutását előbb utóbb. A smink miatt ne aggódj, több jó tanács nem jut eszembe :) bírom azokat a gazdagabbakat akik nem egyre többet akarnak mert az olyanok szerintem zombik. Szóval szerintem normális ember vagy.
2020. nov. 3. 23:14
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Változtatni sose késő semmin (megfelelési kényszer, mások tekintetétől való félelem stb), nagyon sokat tudna segíteni pszichológus, ha a megfelelő szakembert megtalálod.

Tudod, sokan vállalnak 40 évesen vagy felette gyermeket és élnek boldogan.

2020. nov. 4. 03:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!