Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom az én lusta ,unalmas luxuséletemet akarja élni, én meg az ő vagány igazi életét?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem és összejöttem egy szegény vidéki sráccal aki annyira szégyenli hogy hogy él, hogy megjátsza magát előttem és úgy csinál mintha gazdag lenne Ezért azt hazudja hogy szobát bérel ahova a főbérlő senkit nem enged fel így felesleges oda mennem. Ez a hazudozás 3 hónapja megy... Kifaggatattam ismerőssel a főnökét, hogy egy komfort nélküli faházban lakik vidéken az erdő szélén ,ahol kályhával fűt és állatokat tart. A főnöke vitt neki télen fát, stb. és mivel jóbarátja az ismerősnek a főnök, amiről ő nem tud, részleteket is elárult. Szerintem ez tök romantikus, a barátom meg szégyenli. Ezért itt dekkolt nálam hetekig a kényelmes és unalmas luxuslakásomban ahol állandó elmebeteg harc van a szomszédokkal , bámulta a netet, masszázszuhanyzott.Itt van minden , 2 fürdőszoba, csúcstechnika, de az életem steril és unalmas ,olyan mint egy lárvának, ennyi erővel leélhetném egy pszichiátriai zártosztályon is. Mindenáron ide akar költözni, de én ha itt van már attól is feszült vagyok, meg az egész helytől. Legszìvesebben hozzá költöznék és az ő életét élném, de azt se árulja el hol lakik annyira szégyenli.2020. júl. 31. 08:37
11/46 anonim válasza:
#6:
Szóval "haverod" is van ... még gyakorolnod kell a női stílusú írásmódot. :D
12/46 A kérdező kommentje:
Utolsó. Amég nem költöztem ide hanem kertes házban voltam és nem egyedül és nem volt ennyi kiadásom, addig nekem is izgalmas életem volt!!! !! 😞
2020. júl. 31. 09:20
13/46 anonim válasza:
11 Miert, en is havernak hivok mindenkit, aki sracbarat. Mivel nem olyan kozeliek, hogy baratnak nevezzem oket, altalaban alig dumalunk hetkoznapokon, csak altalaban valaki osszeszervezi a tarsasagot egy kozos turara, strandolasra, sorozesre, stb :)
A sztori ettol fuggetlenul kamu xD
14/46 A kérdező kommentje:
6- os.... komoly ez a szint ezen az oldalon? igen vannak "haverjaim",vagyis távolabbi barátaim, "fiú barátaim" is. Héber eredetű szó amúgy. Eddig két értelmesebb választ kaptam összesen, mert tele van az oldal ilyen unatkozó kocka trollokkal sajnos akik abban élik ki magukat hogy itt rászállnak emberekre.
2020. júl. 31. 09:25
15/46 anonim válasza:
Kérdező: semmi bajom a melegekkel, lehet srácod és haverod is. Rátok tartozik.
16/46 A kérdező kommentje:
13. Sajnos nem kamu.. Persze minden részletet nem ìrtam azért le , meg próbáltam szépen fogalmazni... gondolom ezért hiszitek kamunak.
2020. júl. 31. 09:29
17/46 anonim válasza:
Amúgy mi lenne, ha ezt megmondanád neki? Nem kell elárulnod hogy kutattál utána, de nyugodtan felvetheted, hogy te tökre szeretnél nomádabb stílusban élni
18/46 A kérdező kommentje:
17es. Ezt még ìgy nem mertem neki mondani, mert állìtólag 15 éve lakik ott és lehet tele van vele a hócipője. :-/ Bár ha annyira tele lenne változtatott volna, de ebbe is bele lehet fásulni.. Nem tudom hogy tudassam vele hogy nem ciki, hanem tök vagány és férfias szerintem, mert annyira szégyenli hogy mikor tiszta korom volt egyszer a nadrágja akkor is kitalált valami kamut, hogy autót szerelt.
2020. júl. 31. 15:08
19/46 anonim válasza:
Az internet és a zuhanykabin luxus? Akkor az emberek 90%a luxusban él.
20/46 anonim válasza:
Szerintem túlmisztifikálod a jelenlegi helyzetedet. Úgy írsz magadról, mintha vmi Rodschild lennél. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!