Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok lenne hozzàtok egy kérdesem,eggyütt élek egy férfival .akira 5 évet vàrtam ugy hogy soha nem tudhatam mi lessz a dologból aztàn most össze jött eggyütt élünk de ugy erzem nem müködik ,feltekeny vagyok es ugy erzem nem becsül meg elégge mindig kritizal ,soha semmi nem jó,és a szexualis eletunk is eleg ramaty .Annyit vartam erre ,hogy most nem tudom mi legyen probaljuk meg vagy egyszeruen forditsak neki hàtat ?

2020. júl. 26. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

5 évet vártál valakire akinél azt se tudtad mi lesz? Most reagálnék erre, de nem tudnám úgy kifejteni, hogy ne legyen sértő.

A leírás többi része eme kiindulópont miatt nem vehető komolyan.

2020. júl. 26. 17:12
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
82%
Én ezt az 5évig vàràsnàl hagytamvolna a vérbe. Ha ennyi ideig etetnek, abból semmi jó nem szàrmazik.
2020. júl. 26. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Volna mit mondanom az 5 évről.., de mondd meg neki, hogy milyen problémáid vannak, ha nem lesz változás, akkor nem a megfelelő emberre vártál.
2020. júl. 26. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert illúzió volt az egész. Te nem az embert szeretted, csak egy képét amit rá vetítettél. Ez van amikor kibukik, hogy nem is szeretted, csak bebeszélted magadnak.
2020. júl. 26. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd a fenébe. Aki után 5 évig futsz, az sose fog tisztelni.
2020. júl. 26. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Az 5 évről csak annyit szeretnék megemliteni,hogy nem konkretan vartam nagyon közeli viszonyban voltunk ,baratsag extrakkal de valahol mindig is ereztem hogy több ez annàl.és az élet minden terén tàmogattuk egymàst a legjobb napoktol a legrosszabbakig.
2020. júl. 26. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6-os Akkor nem vagy előrébb, ha se barátság, sem extrák. Finoman szólva visszafejlődött a kapcsolatotok.
2020. júl. 26. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!