Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok lenne hozzàtok egy kérdesem,eggyütt élek egy férfival .akira 5 évet vàrtam ugy hogy soha nem tudhatam mi lessz a dologból aztàn most össze jött eggyütt élünk de ugy erzem nem müködik ,feltekeny vagyok es ugy erzem nem becsül meg elégge mindig kritizal ,soha semmi nem jó,és a szexualis eletunk is eleg ramaty .Annyit vartam erre ,hogy most nem tudom mi legyen probaljuk meg vagy egyszeruen forditsak neki hàtat ?2020. júl. 26. 17:07
1/7 anonim válasza:
5 évet vártál valakire akinél azt se tudtad mi lesz? Most reagálnék erre, de nem tudnám úgy kifejteni, hogy ne legyen sértő.
A leírás többi része eme kiindulópont miatt nem vehető komolyan.
2/7 Noren1989 válasza:
Én ezt az 5évig vàràsnàl hagytamvolna a vérbe. Ha ennyi ideig etetnek, abból semmi jó nem szàrmazik.
3/7 anonim válasza:
Volna mit mondanom az 5 évről.., de mondd meg neki, hogy milyen problémáid vannak, ha nem lesz változás, akkor nem a megfelelő emberre vártál.
4/7 anonim válasza:
Azért, mert illúzió volt az egész. Te nem az embert szeretted, csak egy képét amit rá vetítettél. Ez van amikor kibukik, hogy nem is szeretted, csak bebeszélted magadnak.
5/7 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Aki után 5 évig futsz, az sose fog tisztelni.
6/7 A kérdező kommentje:
Az 5 évről csak annyit szeretnék megemliteni,hogy nem konkretan vartam nagyon közeli viszonyban voltunk ,baratsag extrakkal de valahol mindig is ereztem hogy több ez annàl.és az élet minden terén tàmogattuk egymàst a legjobb napoktol a legrosszabbakig.
2020. júl. 26. 20:45
7/7 anonim válasza:
#6-os Akkor nem vagy előrébb, ha se barátság, sem extrák. Finoman szólva visszafejlődött a kapcsolatotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!