Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van akkor, ha elváltam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha elváltam és az új kapcsolatomban nagyobb szabadságot szeretnék nőként mint az elsőben volt?

Figyelt kérdés
pl. elmenni vhova akár egyedül is több napra, ha ahhoz van kedvem, nem akarok magyarázkodni egy féltékeny férjnek. Saját programjaim vannak és saját baráti társaságom, ahová nem akarom meghívni, inkább kerítenék vele közöseket. külön kassza, de azért együttműködés, hétköznapi gondoskodás lenne benne, nem lenne minden úgy kiszámolva.

2020. júl. 21. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ezek nem extrém dolgok. Ha pl olyan pasim lenne aki horgászik akár napokig fix hogy nem mennék vele mert engem untat. Nem zavar, ő menjen. Nem hinnén hogy ez extra.

Azt gondolom hogy ez simán kivitelezhető, egy válás után többnyire már óvatosabb az ember nem is feltetlen annyira mindent összekötni, úgy is lehetnek erősek az érzések.

Csak tisztázd hogy neked mi fér bele és mi nem.

2020. júl. 21. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, Mi egymást keressük! Tehát van. ;)
2020. júl. 21. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Megoldás: külön lakhely. Nincs más koszlott alsóneműinek mosása, nem kell utána rendszeresen elrámolni, nem kell hallgatni kiáramló bélgázok hangját, mindig szabad a fürdőszoba és a vécé, szóval egy rakás előny. S amikor vágysz a társaságára, fölhívod telefonon, s megbeszéled vele, hová rendeled. Mondjuk számítson egy autós kirándulásra, tehát tankolja tele az autóját, vagy éppen nálad töltitek az estét ...
2020. júl. 22. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:

#13:

Ennyi!

2020. júl. 22. 07:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem minden meg beszélés kérdése.
2020. júl. 22. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!