Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van akkor, ha elváltam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha elváltam és az új kapcsolatomban nagyobb szabadságot szeretnék nőként mint az elsőben volt?

Figyelt kérdés
pl. elmenni vhova akár egyedül is több napra, ha ahhoz van kedvem, nem akarok magyarázkodni egy féltékeny férjnek. Saját programjaim vannak és saját baráti társaságom, ahová nem akarom meghívni, inkább kerítenék vele közöseket. külön kassza, de azért együttműködés, hétköznapi gondoskodás lenne benne, nem lenne minden úgy kiszámolva.

2020. júl. 21. 15:24
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
meg ha van vm hobbija, nem akarok benne részt venni, megvan a sajátom. kivéve ha egyezik a hobbink. de az enyémek nőies hobbik, úgyhogy kétlem.
2020. júl. 21. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
10%

*elmenni vhova akár egyedül is több napra,

Egy kapcsolatban nincs ilyen.

De az egész hozzászólásod azt mutatja, hogy neked nem szabad kapcsolatba kezdened. Ne tegyél tönkre senkit. Ez még egy átlag emberi kapcsolatban is necces, nem hogy egy társas kapcsolatban.

2020. júl. 21. 15:25
 3/15 A kérdező kommentje:
senkit nem tennék tönkre, hisz aki akar az vállalja. cserébe engem sem zavar ha lazább a kapcsolat.
2020. júl. 21. 15:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Ezek az igényeid, ennek megfelelően keress partnert.
2020. júl. 21. 15:27
 5/15 A kérdező kommentje:
csak kéréd hogy sok ilyen férfi van-e, idősebbek, válás után, akik már nem annyira hagyományos régimódit akarják újraélni, hanem inkább egy nagyobb szabadságon, bizalmon és együttműködésen alapulót. Azért intimitás és kötödés kell bele, különben nem tartana sokáig.
2020. júl. 21. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Olyan partnert keress akinél nem probléma ezek közül egyik sem.
2020. júl. 21. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A kulcs a megfelelő ember. Nem kell összejönnöd az első olyan emberrel, aki érdeklődik irántad és azt hinni, hogy majd megváltoztatod, érdemes kivárni azt, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te.

Nekünk olyasmi a házasságunk, mint amit leírsz. Utazunk együtt is, külön is - előzőnek üzenem, hogy dehogy nincs olyan, hogy elutazhat valaki egyedül pár napra, a párkapcsolat nem mindenkinek egyenlő a korlátozgatással. Ismerjük és kedveljük egymás barátait, de nem minden baráti programra kísérjük egymást. Hibrid kassza - közös kiadások közösen, közös programok nem kicentizve, de egyensúlyban, minden más saját és külön. Közös hobbik és külön hobbik. Te elég elutasítóan állsz jelenleg ahhoz, hogy megoszd valakivel az életed és bevond a privát szférádba, de remélhetőleg ez még csak a féltékenykedő ex traumája (ami igencsak ismerős nekem is) és mire lesz kapcsolatod, addigra nyitottabb leszel. Úgy nem éri meg senkivel lenni, hogy csak vagytok egymás mellett, lehet sok külön program, hobbi stb, de kell, hogy együtt is legalább ennyi legyen és hogy ne zárjuk ki egymást az életünk bizonyos szeleteiből. Meg kell találni azt a középutat egy hozzád kompatibilis emberrel, ami egyikőtöknek sem teher.

2020. júl. 21. 15:33
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Persze amikor egy férfi fogalmaz meg ilyen vágyakat, akkor el van küldve a ptsába, hogy ő nem is akar igazán komoly kapcsolatot, stb.
2020. júl. 21. 15:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Aki valakivel együtt van komolyan, azok sok mindent tudnak egymásról, sok mindent látnak egymásból. Én is így voltam a férjemmel, de ő konkrétan visszaélt vele, ezért nem akarok nagyon szoros kapcsolatot és most már a titkaimat, gyengeségeimet is megtartanám magamnak.
2020. júl. 21. 15:37
 10/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Olyan partnert kell keresni, akinek az ilyesmi nem okoz gondot. Egyértelműen és nyíltan kell kommunikálnod a vágyaidat, ennyi.
2020. júl. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!