Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hozzámköltözne a barátnőm, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámköltözne a barátnőm, de nem akarom?!

Figyelt kérdés

Májusban elköltöztem országon belül, de az otthonomtól messzire, munka miatt. Teljesen önellátó vagyok, főzök, mosok és takarítok magamra. A barátnőm utánam akar jönni, mert mielőtt eljöttem felajánlottam neki ezt (azelőtt szakítottunk és két hónap szünet után jöttünk újra össze, kb. 1 éves összvissz a kapcsolat), viszont akkor új embernek tűnt, aki erős és talpraesett.

Viszont azóta ugyanolyan, mint régen volt, mindenben szerencsétlenkedik, gyerekes, bármilyen probléma van nem tudja önállóan megoldani, segítségre szorul. Úgy érzem, ha idejönne csak plusz munkát és feladatot vennék a nyakamba, viszont azért nem visszakoztam eddig, mert otthon nem jut egyről a kettőre, nem fejlődik, csak minimálbérért dolgozik és segíteni szeretnék neki. Itt lenne már fix munkája (ugyanúgy minimálbér, de rávenném hogy tanuljon valami szakmát), viszont nemrég itt volt egy hetet és végig veszekedtünk kb. (pedig nem vagyok heves vérmérsékletű), mert főzött, de rossz volt, elmosta az edényeket úgy, hogy koszosak maradtak, ilyen jellegű dolgok és mindent szóvá kell neki tenni, mert magától nem tudja, és nem vagyok szőrszálhasogató ember, alap dolgokról beszélek. Ezért nem akarom az együttélést, nem vagyok belé szerelmes, de a lelke jó, emiatt cserben hagyni sem akarom.

Ő már beleélte magát a dologba és nem akarom elszomorítani, egyszer már visszakoztam, de gondoltam adok egy lehetőséget a dolognak, viszont azóta ezen kattogok és görcsölök, hogy mi lesz. Mit gondoltok a szituációról, mit tennétek a helyemben ?

25/F 21/N

2020. júl. 20. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Csak őszintén mindent... Sajnalattal semmire sem mész ha közben meg görcsölsz.
2020. júl. 20. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem vagy belé szerelmes, csak sajnálod, és összeköltözni sem akarsz vele, akkor ne húzd az idejét, hanem szakítsatok és kész.
2020. júl. 20. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy jótékonysági intézmény, ráadásul nem is szereted. Ne csináld, csak koloncot veszel a nyakadba!
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Mi ezen a kérdés? Hogy hogyan mondd meg neki? Hazudj, van valakid, azért költözöl. Ha szép szóval nem lehet "levakarni", akkor marad a durva módszer.
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Mi indította el a kapcsolatotokat? Mit éltetek meg együtt akkor, amikor egymásra találtatok?

Ha a két fenti kérdésre válaszolsz, bizonyára a megoldáshoz is közelebb fogsz jutni - vagy segít a többi válaszoló, hogy meglásd a lényeget.

2020. júl. 20. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem vagy szerelmes belé, akkor minek jöttél vele újra össze? Azért mert a lelke jó, még nem kéne hülyíteni. A legjobb az lenne, ha őszintén elmondanád ezeket neki.
2020. júl. 20. 22:17
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Szakítsatok, mert teljesen más a kettőtök mentalitása és amúgy is, újra összejönni? Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
2020. júl. 20. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálatból ne legyél vele. Miért ha terhes lesz akkor muszájból vele maradsz míg tönkre nem tesztek egy gyereket is?

Inkább szakíts vele, mindketten jobban jártok. Túl fogja magát tenni rajtad. Az rendben van, hogy te segítenél neki, de ha csak rád támaszkodva akár fejlődni, annak sincs sok értelme, mert nem lesz sose önálló.

2020. júl. 20. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon megfontolandó tanácsot írt a 8-as válaszoló!

Nem lenne szabad még egy gyermek életét is elrontani! Eggyel többen lennének lelki sérültek a világban! (Hát még ha két gyerek születne, vagy három...)

Inkább zárd le Vele, ne folytassátok! Engedd el!

2020. júl. 20. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a kora miatt tartod őt bénának, 21 éves nők között kevés olyan van, aki már mesterszakács szinten süt-főz, mindig tipp-topp a háztartás, stb. Itt inkább az a kérdés, hogy szereted-e őt eléggé ahhoz, hogy elfogadod olyannak, amilyen és segítesz neki fejlődni. Ha ezt feladatnak éled meg, akkor inkább ne.
2020. júl. 21. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!