Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg kényes lennek emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kényes lennek emiatt?

Figyelt kérdés
A párom úgy csinal kávét, hogy megmelegíti a vízet a bögrében, abba teszi bele a kávet, cukrot fehérítőt, ami ugye nem ül le rögtön az aljara, hanem meg ott van a tetején, amíg el nem keveri. Es akkor beleteszi a kanalat hogy elkeverje, na most így ahogy megkeveri, a por rárarag a kanál nyelére, amit már nem ér a káve hogy leoldja, és a bögre belső oldalára. És arra se veszi a faradtságot, hogy letörölje, úgy adja oda. Ilyenkor en mindig fogok egy szalvétát és lerörlöm a kanál nyelét, mert nem szeretem latni hogy olyan poros. A masik amivel kikerget a vilagból, hogy úgy issza a kávét, hogy ahol iszik belőle ott a kávé végigfolyik a bögre oldalán. Odaszárad, és ugyanonnan iszik belőle, a következő kortyot. És ezt utalom látni, olyan gusztustalan, hogy rossz ránézni a bögréjére. Erre az volt a válasza hogy hát akkor ne nézd, őt nem zavarja. Tényleg én lennék kényes emiatt? Mást ez nem zavar?

2020. jún. 21. 11:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Direkt keresed a hibát szegényben? 😂
2020. jún. 21. 12:03
 2/20 anonim ***** válasza:
99%

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2020. jún. 21. 12:06
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit tényleg az vagy, de akkor megkerheted őt neked ne úgy csinálja. Bár ott ahol lefolyik neki a bogrenel az kicsit engem is zavarna.
2020. jún. 21. 12:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon kényes vagy. Ha ez ennyire zavar akkor csinálj magadnak kávét.
2020. jún. 21. 12:09
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt ez nekem is gond lenne, pedig pasi vagyok.

Másrészt ha ilyeneket rugózol, az nem lesz egy hosszú kapcsolat.

Tudod hány nő van aki ölbe olyan pasiért akinek csak ennyi hibája van?

2020. jún. 21. 12:11
 6/20 anonim ***** válasza:
12%
Én nem kávézok. Barátnőm meg csinálja meg magának.
2020. jún. 21. 12:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt jön képbe az, hogy megérted hogy az együttlét nem arról szól hogy azt csinálja valaki amit te akarsz, hanem hogy elfogadod a szokásait. Na most nyilván ez egy tág dolog így, mindenkinek megvan mi fér bele és mi nem. Neked is megvannak a saját dolgaid, ő meg idegeskedhetne azon hogy mit törölgeted a kanalat például.

A kávét "rosszul ivó", a bögrén lecsorgó ital a hülyeség kategória. Még csak nem is az a gond hogy ez zavar, miért ne zavarhatna (attól még el lehet fogadni), de ahogy kattogsz ezen, az röhejes.

Ha gondod van azzal ahogy a kávét csinálja neked, akkor megmondod hogy neked így nem jó, majd te csinálod magadnak. Az meg hogy ő hogy issza, már az ő dolga. Ebben mi a nehéz?

2020. jún. 21. 12:14
 8/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagy kényes, csak xarrágó. 😃
2020. jún. 21. 12:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. ezek piti problémák. Nekem csak egyszer csinálna valaki egy kávét. Nem foglalkoznék a kiskanállal. Értékeld inkább
2020. jún. 21. 12:34
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

A '70-es években olvastam, hogy a vezető válóokok a következők voltak:

1. Merre tekeredik le a klotyópapír

2. A fogkrémes tubus közepét, vagy a végét nyomja a másik fél

Úgy látszik,semmit sem változott a világ.

2020. jún. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!