Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kényes lennek emiatt?
Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészt ez nekem is gond lenne, pedig pasi vagyok.
Másrészt ha ilyeneket rugózol, az nem lesz egy hosszú kapcsolat.
Tudod hány nő van aki ölbe olyan pasiért akinek csak ennyi hibája van?
Itt jön képbe az, hogy megérted hogy az együttlét nem arról szól hogy azt csinálja valaki amit te akarsz, hanem hogy elfogadod a szokásait. Na most nyilván ez egy tág dolog így, mindenkinek megvan mi fér bele és mi nem. Neked is megvannak a saját dolgaid, ő meg idegeskedhetne azon hogy mit törölgeted a kanalat például.
A kávét "rosszul ivó", a bögrén lecsorgó ital a hülyeség kategória. Még csak nem is az a gond hogy ez zavar, miért ne zavarhatna (attól még el lehet fogadni), de ahogy kattogsz ezen, az röhejes.
Ha gondod van azzal ahogy a kávét csinálja neked, akkor megmondod hogy neked így nem jó, majd te csinálod magadnak. Az meg hogy ő hogy issza, már az ő dolga. Ebben mi a nehéz?
A '70-es években olvastam, hogy a vezető válóokok a következők voltak:
1. Merre tekeredik le a klotyópapír
2. A fogkrémes tubus közepét, vagy a végét nyomja a másik fél
Úgy látszik,semmit sem változott a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!