Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel, aki naponta 2-szer zuhanyozik, és erre nagyon kényes, de bent alszik az ágyában a kutyája akit csak kéthavonta fürdet?
Aki a lakàsban kutyàt vagy macskàt tart attól nagy ívben menekülni kell.
Ott nincsenek rendben az èrtékek.
Nekem is van kutyám, macskàm, de az udvaron. A kutya a hàzra vigyazik, a macska egeret fog.
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de én alapból nem járnék olyan emberrel, akinek a kutyája bent alszik az ágyban.
A napi kétszer zuhanyzással viszont nem tudom, hogy mi a baj.
Nem járnék, mert nem szeretem a kutyákat.
A többi pont nem érdekel.
Gondolom ha kéthavonta van fürdetve, akkor már igencsak szaga lehet. Volt kutyás barátnőm, és ha a kutyája sétáltatáskor megázott, akkor igencsak érezni lehetett a szagát.
Másik dolog, hogy a szobakutyák megölik az intimitást, főleg ha az ágyba is be vannak engedve. Nála 1-2 alkalommal ha szexeltünk, mert a kutya végig ott nyüszített az ajtó előtt.
Ez az ember nem a korokozokat mossa le, hanem az izzadsagot, a pisis, kakis segget. Attol meg friss, hogy az utca kosza az agyaban van.
Ha nem toleralod, nincs jovotok. Kutyasok ilyenek, es ha surubben furdetne, varosban akkor is utcasepro. Videk is mas.
A kutyát nem lehet naponta fürdetni mert tönkreteszed a szőrzetét, bőrét. Ettől még nem 2 havonta kellene, inkább 1-2 hetente szokás.
Az más kérdés, hogy ágyba, konyhaasztalra nem kellene felengedni. Tarthatsz kutyát lakásban (bár én nem tartanék, nem kínoznám az állatot a bezártsággal), bejárhat a lakásba, de ágyban, konyhában nincs helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!