Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olyan emberrel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan emberrel, aki naponta 2-szer zuhanyozik, és erre nagyon kényes, de bent alszik az ágyában a kutyája akit csak kéthavonta fürdet?

Figyelt kérdés
És a kutya a konyhában is bent van, felugrik a székekre, aranyos kutya, de ezek szerint nem tiszta (hiszen csak kéthavonta fürdik). Ez nem paradoxon?

2020. máj. 8. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Baaazzzeg :D

Vidéken lakom, 2 benti macskàm van, mert a környéken konkrétan egy macska lábát az egyik kutya tőből kitépte, lövöldözik a macskákat légpuskàval, mérgezik még a kutyát nem is.

Az sem utolsó, hogy nem gyilkoljàk halomra az énekesmadarakat és nem zavarjàk a szomszédot, mert átmegy... (kedvencem szólt a szomszéd, hogy nézi a macska az ablakból)

Ha nincs elől tál, vagy valami macskás dolog nem tudják, akik először jönnek, hogy van bent macska. Heti 3x kefélem át a kanapét, így nem szőrös, asztalra nem mehetnek, szekrényre és szekrénybe szintúgy... Igen, ágyban alszanak.

Többször kell az ágyneműt mosni, de olyan jó, mikor dorombolnak mellettem 🥰

Le lehet pontozni, de nem mindenki dinka, mert bent tart állatot.

2020. máj. 9. 04:53
 12/26 anonim ***** válasza:
14%

#11 Pedig nagyon úgy néz ki...

Az ember az ágyában a házastársához, meg a gyerekéhez bújik. Hidd el, van az is olyan jó, mint egy állathoz való bújás! Próbáld ki, soha többé nem fogsz ilyen hülyeséget írni.

2020. máj. 9. 06:19
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

#12 hidd el, a párom is ugyanebben az ágyban alszik mint én a macskàkkal. A 3 hetes cicát ő is etette cumisüvegből, a műtétnél ugyanúgy izgult, mikor beteg valamelyik ugyanúgy eteti, gondoskodik róla. ;)

Azért mert téged zavar, mást nem. Sőt, a második cicàt ő akarta megtartani.

Amugy meg ne aggódjatok.. Akik állatot tartanak azok meg veletek nem akarnak összejönni. Ez egy jó szűrő :)

2020. máj. 9. 07:46
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Aki annyira kutyabolond, hogy beengedi az ágyába, annak biztos, hogy valami nem stimmel az agyában, így felejtős. Mellesleg a kutya nevelése szempontjából is tilos, mert ezt a kutya úgy értelmezi, hogy egyenrangú veled a falkában, így nem fog szót fogadni.
2020. máj. 9. 08:28
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
A kutya szent állat! Az egyiptomi kultúrában is az volt! A kutya tabu! A kutyának mindent szabad! Értem?!?
2020. máj. 9. 08:33
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Imádom az állatokat de a kutyának nincs helye az ágyban. Sajnos hiába fürdeted, van egy alapszaguk amit én nem tolerálok. Pluszba ott van még a kutyaszőr... Ezt vagy megbeszéled vele, vagy hagyod a fenébe az egészet.
2020. máj. 9. 08:38
 17/26 anonim ***** válasza:
2%
felkúszik a nunidba a kutyaszőr?
2020. máj. 9. 08:47
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is paradoxon, de amúgy nem érzem vészesnek. Kutyát nem szabad túl sűrűn fürdetni, szóval a havi-kéthavi fürdetés nekem elég jónak hangzik. Nem szeretem a kutyákat, szóval ebből a szempontból lenne konfliktusunk, viszont ha szeretném őket, akkor az ágyban alvás nekem nem lenne probléma, a macskám is velem alszik egy ágyban, nem látom ebben azt a borzasztóan felháborító dolgot, amin mindenki kiborul. Kicsit féltem tőle, hogy mi lesz, amikor majd megszületik a kislányunk, de a babaöbölbe nem megy be, a babára nem fekszik rá, és a terhességem alatt is vigyázott, hogy még álmomban se másszon rá a pocakomra, inkább csak szorosan mellébújt dorombolni, szóval úgy gondolom, az állatokban is van annyi együttérzés és józan ítélőképesség (ha a macskámban van, akkor a sokak szerint még intelligensebb kutyáktól bőven elvárnám), hogy ne legyen ez probléma.
2020. máj. 9. 09:49
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

Volt ilyen csajom!

Hiába volt baromi jó nő, 2 hónap után leléptem, mert zavart az eb.

2020. máj. 9. 10:42
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is fura, viszont én azt vettem észre, hogy alapvetően 2 féle ember van: egyik szerint állat a házba nem való, a másik szerint meg "családtag".

Én szeretem az állatokat, de az előbbi típusba tartozom. Volt már komoly konfliktus abból, amikor a barátnőm kitalálta, hogy neki kell egy benti kutya. Mondtam, hogy akkor keressen mást, mivel nálam ez kizárja a nyugodt otthoni környezetet. Vége is lett a dolognak (nem kifejezetten emiatt).

Azóta párkeresésnél szempont lett erre is rákérdezni. Illetve pl. Tinderen is rögtön balra nyomtam azokat, akik a kis zsebcirkálóval puszilkóznak az ágyon. Ismétlem, állatbarát vagyok, másoknál megsimogatom a benti cicát/kutyát, de nekem a saját házamban ez a dolog kizárt.

2020. máj. 9. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!