Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel, aki naponta 2-szer zuhanyozik, és erre nagyon kényes, de bent alszik az ágyában a kutyája akit csak kéthavonta fürdet?
Baaazzzeg :D
Vidéken lakom, 2 benti macskàm van, mert a környéken konkrétan egy macska lábát az egyik kutya tőből kitépte, lövöldözik a macskákat légpuskàval, mérgezik még a kutyát nem is.
Az sem utolsó, hogy nem gyilkoljàk halomra az énekesmadarakat és nem zavarjàk a szomszédot, mert átmegy... (kedvencem szólt a szomszéd, hogy nézi a macska az ablakból)
Ha nincs elől tál, vagy valami macskás dolog nem tudják, akik először jönnek, hogy van bent macska. Heti 3x kefélem át a kanapét, így nem szőrös, asztalra nem mehetnek, szekrényre és szekrénybe szintúgy... Igen, ágyban alszanak.
Többször kell az ágyneműt mosni, de olyan jó, mikor dorombolnak mellettem 🥰
Le lehet pontozni, de nem mindenki dinka, mert bent tart állatot.
#11 Pedig nagyon úgy néz ki...
Az ember az ágyában a házastársához, meg a gyerekéhez bújik. Hidd el, van az is olyan jó, mint egy állathoz való bújás! Próbáld ki, soha többé nem fogsz ilyen hülyeséget írni.
#12 hidd el, a párom is ugyanebben az ágyban alszik mint én a macskàkkal. A 3 hetes cicát ő is etette cumisüvegből, a műtétnél ugyanúgy izgult, mikor beteg valamelyik ugyanúgy eteti, gondoskodik róla. ;)
Azért mert téged zavar, mást nem. Sőt, a második cicàt ő akarta megtartani.
Amugy meg ne aggódjatok.. Akik állatot tartanak azok meg veletek nem akarnak összejönni. Ez egy jó szűrő :)
Volt ilyen csajom!
Hiába volt baromi jó nő, 2 hónap után leléptem, mert zavart az eb.
Szerintem is fura, viszont én azt vettem észre, hogy alapvetően 2 féle ember van: egyik szerint állat a házba nem való, a másik szerint meg "családtag".
Én szeretem az állatokat, de az előbbi típusba tartozom. Volt már komoly konfliktus abból, amikor a barátnőm kitalálta, hogy neki kell egy benti kutya. Mondtam, hogy akkor keressen mást, mivel nálam ez kizárja a nyugodt otthoni környezetet. Vége is lett a dolognak (nem kifejezetten emiatt).
Azóta párkeresésnél szempont lett erre is rákérdezni. Illetve pl. Tinderen is rögtön balra nyomtam azokat, akik a kis zsebcirkálóval puszilkóznak az ágyon. Ismétlem, állatbarát vagyok, másoknál megsimogatom a benti cicát/kutyát, de nekem a saját házamban ez a dolog kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!