Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a testmagassagot erinto kenyes kerdesekbe?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az alacsonyabb emberek korul kialakult keprol?
Olvasni rengeteg erdekes kutatast a temarol es egyes tudosok azt allitjak, h kevesebbet keresnek, egeszsegtelenebbek es hogy a nok is lassacskan kizarolag magasabb ferfiakkal akarnak randizni.
Szivesen olvasnek erdekes velemenyeket.
#Alacsony ember
2020. máj. 2. 18:54
1/9 anonim válasza:
A magas lányoknak csak magas pasikkal van lehetőségük randizni sajnos ez az oka szerintem, mert manapság mar a lányok tul fejlettek. Enis sajna 176 cm vagyok és volt mar hogy alacsonyabb pasim volt. Természetesen mindenki ki gúnyolt érte. Persze nem mondom tuti az alacsonyaknka semm könnyű de az orvosolható magassarkuval
2020. máj. 2. 19:02
2/9 Lazy Lover válasza:
én extrém alacsony vagyok de elég jól keresek sok munkához jó hogy alacsony vagy makk egészséges vagyok soha nem volt gond a csajozás jó nem modell csajaim voltak inkább átlagosak
2020. máj. 2. 19:03
3/9 anonim válasza:
inkább azzal van baj szerintem mikor a 160 centis csaj is leírja, hogy neki 180+ kell mert szökő évente egyszer felvesz egy magassarkút. nevetséges.
2020. máj. 2. 19:05
4/9 anonim válasza:
Nyuszifül önigazolást keresel?
Itthon velem egy alacsony, egészséges, jól kereső férfi van.
A külömbség cssk annyi, hogy nincsenek komplexusai..
2020. máj. 2. 19:06
5/9 A kérdező kommentje:
3 ha neki is a magas tetszik akkor joga van hozza...ne akarjunk masokat most megszolni csak kicsit beszelgessunk errol, h milyen a kialakult kep.
Mennyire valos ez a valosagba.
2020. máj. 2. 19:11
6/9 A kérdező kommentje:
4 es ez nekem szolt? Ha igen, akk orulok a parkapcsolatodnak es legyetek boldogok sokaig.
2020. máj. 2. 19:13
7/9 anonim válasza:
Ezt valamelyik kitalált brit tudós mondta? 😂
B..romság az egész. Nem magasság függvénye, hogy ki mennyit keres, milyen az egészségi állapota.
Nyisd ki szépen a szemed, és megláthatod, hogy rengeteg magas ember kövér és sz..r az egészsége.
Erről csak ennyit.
2020. máj. 2. 19:25
8/9 anonim válasza:
Az, hogy a nők magasabb férfiakkal randiznak... ez részint biológia, jobban biztonságban érzi magát tudat alatt egy nő egy nála magasabb férfival. Ez nem amiatt van, mert az alacsonyabbak kevesebbet keresnének stb. Én nem hiszem, hogy ezek a "brit tudósok" jellegű kutatások az igazságot mutatnák, vagy hogy tényleg megfelelően tárják fel az ok-okozati összefüggéseket. Rengeteg sikeres, egészséges alacsony férfit ismerek.
2020. máj. 3. 16:51
9/9 anonim válasza:
Sőt az alacsonyabbak gonoszak is mert közelebb vannak a pokolhoz!!! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!