Ha a gigantizmusban szenvedő Robert Wadlow, a valaha élt legmagasabb ember nem hal meg 22 évesen, elérhette-e volna a 300 cm-es testmagasságot?
Figyelt kérdés
2,74 m magas volt, amikor elhunyt 1940-ben. Az akkori orvostudomány nem tudott mit kezdeni a magasságával.#magas #betegség #alacsony #méter #magasság #gigantizmus #agyalapi mirigy #Akromegalia #Robert Pershing Wadlow
2019. dec. 12. 12:19
1/9 gublug válasza:
A szervezet elméletileg 25 éves korig fejlődik.
Ő, ha egyik szerve sem mondja fel a szolgálatot, talán elérhette volna. Szerintem.
2/9 A kérdező kommentje:
Hihetetlen! Egyébként én is arra gondolok! Még több választ!
2019. dec. 12. 18:04
3/9 anonim válasza:
ha az én galambocskám, Galuska galagonyovics ezt megérhette volna......de nem érte meg dadus.....Hát ez az !
4/9 anonim válasza:
Aki gigantizmusban szenved, az élete végéig nő. Mivel beteg. Nem áll le a növése.
Amúgy ő vérmérgezésben halt meg. Vasperecek tartották a bokacsontjait össze, és elfertőződött alatta a bőr.
6/9 anonim válasza:
"A halál a gigantizmusban szenvedőknél leggyakrabban a szívműködés zavarából következik be, mert túl sok vért kell a szívnek keringetnie."
Ez is okozhatta a halálát, de várható volt szerintem hogy egy ilyen ember nem fog sokáig élni. Az emberi szervezet nem bír egy bizonyos méretnél és magasságnál többet ellátni...
7/9 anonim válasza:
Asszem valami vérmérgezésbe halt meg. Ha nem halt volna meg tovább nőhetet volna igen de nem tudom meddig
8/9 anonim válasza:
Nem érte meg a háborút, de be nem sorozták volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!