Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy valaki kényes?
Pl közös családi-baráti program, megyünk valahová többen (párom épp nincs ott), fúj a szél, én fázom, és megállok felvenni pulcsit, míg a többiek (rokonok, hozzátartozóik) nem fáznak, és nem bírnak 2 percet elviselni, és szerintük az hogy én fázom az nyafogás, főleg mivel nő vagyok.
Vagy pedig, másik alkalommal megyünk többen, fázom én, a párom, még hárman, mi megállunk természetesen felvenni valami plusz réteget, és van egy rokon, aki nem fázik, és nyafog hogy miért állunk meg. Ilyenkor rá mondják hogy kényes, mert nem bír ki két percet, nyafog hogy menjünk.
Tehát ez az egész csak attól függ, kik vannak többségben?
Oké, de ha ezt mondjuk 6-ból 5 ember így érzékeli, akkor felöltöznek, beülnek valahová enni, inni, beragasztják ragtapasszal a lábukat, pisilnek, és hazamennek a kiskutya mellé pihenni, az aki meg maradt volna, kényes lesz vagy legalábbis nem rugalmas. De ha csak 1 ember érzi ezeket, az máshogy jön ki.
Amúgy szerintem nagyon jó néha magas páratartalomban is menni, de ez más téma :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!