Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jelent az hogy valaki kényes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy valaki kényes?

Figyelt kérdés

Pl közös családi-baráti program, megyünk valahová többen (párom épp nincs ott), fúj a szél, én fázom, és megállok felvenni pulcsit, míg a többiek (rokonok, hozzátartozóik) nem fáznak, és nem bírnak 2 percet elviselni, és szerintük az hogy én fázom az nyafogás, főleg mivel nő vagyok.

Vagy pedig, másik alkalommal megyünk többen, fázom én, a párom, még hárman, mi megállunk természetesen felvenni valami plusz réteget, és van egy rokon, aki nem fázik, és nyafog hogy miért állunk meg. Ilyenkor rá mondják hogy kényes, mert nem bír ki két percet, nyafog hogy menjünk.

Tehát ez az egész csak attól függ, kik vannak többségben?

2020. jún. 3. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a kényesség, hanem az, ha valaki minden miatt nyavajog. Tök természetes dolog, hogy fázik az ember és megáll felvenni egy pulcsit. Az lenne a kényesség, ha csak siránkoznál, hogy fázol, túl hosszú az út, feltörte a cipő a lábad, túl magas a levegő páratartalma, éhes vagy, szomjas vagy, fáradt vagy, pisilni kell és hiányzik a kiskutyád.
2020. jún. 3. 07:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké, de ha ezt mondjuk 6-ból 5 ember így érzékeli, akkor felöltöznek, beülnek valahová enni, inni, beragasztják ragtapasszal a lábukat, pisilnek, és hazamennek a kiskutya mellé pihenni, az aki meg maradt volna, kényes lesz vagy legalábbis nem rugalmas. De ha csak 1 ember érzi ezeket, az máshogy jön ki.

Amúgy szerintem nagyon jó néha magas páratartalomban is menni, de ez más téma :)

2020. jún. 3. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem kéne mások véleményével foglalkoznod, teljesen természetes, ha fázom, akkor feltöltözöm, ha valahol már nem szeretnék maradni, akkor elmegyek, még ha csak én vagyok ezzel egyedül így. Ez nem kényesség. Ismertem olyan lányt, meg férfit is, aki az volt, nekik konkrétan mindig minden bajuk volt, mindenért picsogtak, meg nyivákoltak.
2020. jún. 3. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is ismertem olyanokat, de ha bajuk volt, inkább próbáltam elérni hogy miattam ne kelljen még azt is hallgatniuk hogy kényesek. Ha nem hasonló dolgokat bírunk, akkor úgysem megyünk olyan közös programokra, ami nekik kellemetlen, problem solved. De a családtagokat nem tudjuk megválogatni, csak a barátainkat, ezért kénytelen vagyok néha a prosztóságaikat hallgatni. És nem lehet mindig ott a párom, hogy leállítsa őket.
2020. jún. 3. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a barátját meg választhatja az ember de a családba és a rokonságba bele születünk. Amúgy nyugodtan csak figyelj oda magadra mert aki fázik felöltözik aki szomjas iszik aki elfáradt leül ez a legtermészetesebb.
2020. jún. 4. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!